Φραντζής – Μιραλάς τα είπαν όλα…

Δηλώσεις την δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ μετά την νίκη (1-0) επί της Ομόνοιας

Φραντζής και Μιραλάς μίλησαν στη κάμερα της Cytavision για την πρώτη νίκη της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις τους:

Φραντζής

“Ήταν μία νίκη που θέλαμε πάρα πολύ. Θέλαμε πολύ να χαρίσουμε χαρά σε αυτό τον κόσμο που ήταν κοντά μας από την αρχή. Περάσαμε κάποια σκαμπανεβάσματα όμως κάθε αρχή είναι δύσκολη. Σίγουρα με βάση αυτά που είχαμε στο παρελθόν βελτιωθήκαμε, από την στιγμή που πήραμε 4 βαθμούς και πρόκριση στο Κύπελλο, αποδίδουμε καλύτερα και παίρνουμε ψυχολογία”.

Για το που προτιμά να αγωνίζεται: “Προτιμώ να παίζω στο χώρο του κέντρου όμως μπορώ να παίζω όπου με βάλει ο προπονητής”.

 

Μιραλάς

“Υποφέραμε στην αρχή της σεζόν και δεν είχαμε καλές εμφανίσεις ούτε αποτελέσματα. Τα τελευταία παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι. Και στο Κύπελλο και με το ΑΠΟΕΛ παίξαμε καλά και σήμερα με την ατμόσφαιρα εδώ ήταν πιο εύκολο να κερδίσουμε.

Δείξαμε ποια είναι η ΑΕΛ. Ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση σίγουρα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Σήμερα και παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Με το νέο προπονητή είμαστε πιο οργανωμένοι είμαστε πιο συμπαγείς και έχουμε συνοχή. Πριν παίζαμε πολύ επιθετικά όμως υποφέραμε πίσω”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy