Φανούριος: “Απαλλαχθήκαμε από ένα κακό άγχος που είχαμε, πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη”

Δηλώσεις Φανούριου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μιλώντας στην κάμερα της Cablenet μετά την νίκη (1-0) επί της Ανόρθωσης στάθηκε στη νοοτροπία της ομάδας και την διαχείριση του αγώνα.

Όπως είπε, “Απαλλαχθήκαμε από ένα κακό άγχος που είχαμε”, ενώ για το ματς της Πέμπτης είπε, “Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Αλκμαάρ”.

Οι δηλώσεις:

“Είναι τρεις βαθμοί για εμάς και τίποτα περισσότερο, αυτό που κυνηγούμε πάντα είναι να κερδίζουμε, άλλαξε η νοοτροπία της ομάδας εδώ και χρόνια. Αν είμαστε εμείς καλοί έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Η Ανόρθωση στην αρχή μας έβαλε δύσκολα. Η ομάδα διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη”.

Για το ότι η ομάδα είναι στην κορυφή παρά την Ευρώπη και τους τραυματισμούς: “Σήμερα ήταν καλύτερα, επέστρεψαν αρκετοί στην αποστολή. Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι λόγω ρυθμού, όχι ιατρικά. Εννοείται ότι είμαστε μια γεμάτη ομάδα, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, έχουμε όμως ποιοτικό ρόστερ, ανταγωνιστικό, με μέταλλο πρωταθλητή, αισθανόμαστε δυνατοί και με τον περσινό τίτλο κερδίσαμε και άλλα πράγματα. Απαλλαχθήκαμε από ένα κακό άγχος που είχαμε, πλέον αισθανόμαστε πιο σίγουροι και δυνατοί. Σήμερα κάναμε το αυτονόητο, έπρεπε να κερδίσουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έχουμε πολύ δρόμο, αυτή η διαφορά θα ψαλιδίζεται και θα ξαναδημιουργείται”.

Για τον αγώνα με την Αλκμαάρ και τις πιθανότητες για πρόκριση: “Θα δούμε το παιχνίδι της Πέμπτης, εμείς θα παλέψουμε για τον κόσμο μας και το γόητρο. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Αλκμαάρ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy