ΑΕΛ: Πήρε τη νίκη και το ζητούμενο

Τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε η ΑΕΛ που νίκησε με 1-0 τον Ερμή στο Τσίρειο

Πολύ καλύτερη η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, αφού ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Σις με κεφαλιά στο 30΄. Στο δεύτερο ημίχρονο παρέμεινε το αποτέλεσμα ως είχε με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας 1-0 του Ερμή.

Μπήκε πολύ καλύτερα στον αγώνα και αφού απείλησε με τέσσερις φάσεις, στη συνέχεια σκόραρε στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με ωραία κεφαλιά του Σις, μετά από συστημένη σέντρα του Παπαφώτη. Με την κατοχή υπέρ της και χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τελικές ήταν 7 για την ΑΕΛ και καθόλου για τον Ερμή που είχε μόνο δύο κόρνερ.

Με τρεις αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΛ, ενώ μέχρι τη συμπλήρωση της πρώτης ώρας παιχνιδιού είχαμε μια κλασσική ευκαιρία με τον Κοντινέλα και ακόμα μια αλλαγή αυτή τη φορά αναγκαστική για την ΑΕΛ με τον Τσέποβιτς να μπαίνει στη θέση του Παπαφώτη. Ναι μεν ήταν καλύτερη η ΑΕΛ αλλά ήταν φλύαρη και έδινε ευκαιρίες στον Ερμή να είναι στο παιχνίδι και να κάνει την προσπάθεια του.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Μπάστος για την ΑΕΛ και τη θέση του πήρε ο Τεισέιρα στο 77΄, ενώ στο 70΄ οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν μια καλή φάση με τον Τσέποβιτς. Τίποτα το αξιόλογο μέχρι το τέλος παρόλο που Ερμής ήθελε να βγει μπροστά, η ΑΕΛ όμως δεν κινδύνεψε και πήρε τη νίκη με 1-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Σις με κεφαλιά.

 

Κίτρινες: Μπεραχίνο, Κοντινέλα, Ολιβέιρα / Λειτάο

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Μπάστος, Κάσας(46΄Κοντινέλα), Νταβόρ(46΄Τσιμπόλα), Μπεραχίνο, Παπαφώτης(63΄Τσέποβιτς), Μακρής, Μιλιντσεάνου(46΄Πάβλοβιτς), Μπιλοβάρ, Ντζιαλμά, Σις.

Αναπληρωματικοί: Μούριελ, Τεϊσέιρα, Μεντόγιεβιτς, Μιραλάς, Τσέποβιτς, Παντελή, Ανδρέου, Τσιμπόλα, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου, Ζαμπού, Κοντινέλα.

 

Ερμής: Χοράτσκα, Νικολάου, Καφατάρης, Κάσες, Ράσπας, Αλατζί, Λύτρας, Τσοκκάς, Αδάμου, Καμαρά, Μπρούνο.

Αναπληρωματικοί: Θεοδώρου, Στεφάνου, Μαρίνιο, Χαραλάμπους, Ζαβός, Τουλούπης, Ζαχαρίου, Χριστοφή, Χατζηαντώνης, Ντζιλέ, Λοϊζίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy