Καρμιώτισσα: Άντεξε στην επανάληψη και πήρε τη δεύτερη σερί της νίκη

Με το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στην Κύπρο ο Ζεάγια έδωσε τη νίκη στην Καρμιώτισσα κόντρα στον Ολυμπιακό

Καλύτερη η Καρμιώτισσα στο πρώτο ημίχρονο από τον αντίπαλο της, είχε την κατοχή και περισσότερες τελικές και ευτύχησε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και να μπει μπροστά στο σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ζελάγια που κέρδισε έξυπνα ο Χατζηβασίλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο άντεξε στην πιεση του Ολυμπιακού και κατάφερε τελικά να φύγει νικήτρια πετυχαίνοντας τη δεύτερη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 αυτή τη φορά και να φτάσει στους έξι βαθμούς.

Με διπλή μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το παιχνίδι για την Καρμιώτισσα με το πλασέ του Χατζηβασίλη να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Ντουμπία δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα. Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με την Καρμιώτισσα να είναι καλύτερη και να έχει ακόμα μια καλή προϋπόθεση μετά από στημένο για να σκοράρει.

Η Καρμιώτισσα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή και προσπαθούσε να απειλήσει καθώς ο Ολυμπιακός ήταν καλά κλεισμένος στην άμυνα του και όποτε έβρισκε την ευκαιρία έβγαινε μπροστά και προσπαθούσε κι αυτός με τη σειρά του να απειλήσει.

Τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χατζηβασίλης κέρδισε έξυπνα ένα πέναλτι για την ομάδα του με τον Ζελάγια να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0 για την Καρμιώτισσα που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης που είχε μια καλή προϋπόθεση και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σάλι σε αντεπίθεση που βρήκε το δοκάρι. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και να βρίσκει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, κάτι που έπρεπε να θορυβήσει την Καρμιώτισσα. Η Καρμιώτισσα «απάντησε» στον Ολυμπιακό με ευκαιρία του Ντουμπία να κάνει το σουτ και να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Τελικά η Καρμιώτισσα διαχειρίστηκε τα τελευταία λεπτά έξυπνα τον αγώνα και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα και να φτάσει τους έξι βαθμούς ανεβαίνοντας στη βαθμολογία!

 

Κίτρινες: Μεντιμόρετς, Χούμποτσαν, Μπεν Σαλάμ / Γκεριέρ

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι(90+ Αγγελή), Μαλόνε(75΄Σελούτσκα), Ντουμπία, Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Μεντιμόρετς, Χατζηβασίλης(67΄Ντούρις), Οικονομίδης(75’ Χουσμπάουερ), Μπεν Σαλάμ, Ζελάγια

Αναπληρωματικοί: Σπόλιαριτς, Λουκόφ, Σελούτσκα, Ποτσάσκι, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Χουσμπάουερ, Καλτσάς, Αγγελή, Ντούρις, Νεοφύτου

 

Ολυμπιακός: Μολ, Καρτασιάν, Μπάρντι, Σάλι(78΄Ζεύκης), Γκεριέρ, Έσελινγκ, Ιωάννου(46΄Ευτυχίδης), Ψύχας(46΄Δόσης), Πεχλιβάνης(67΄Σλόγκαρ), Νάνι, Χέντρικς(78΄Κορόμα)

Αναπληρωματικοί: Σαρλς, Χριστοφόρου, Μουκτάρης, Πουέρτας, Χριστοδούλου, Δόσης, Ευτυχίδης, Σλόγκαρ, Κυριάκου, Ζευκής, Κόρομα, Χατζημιτσής

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy