Περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε και απολαμβάνει κορυφή ο Άρης

Με τρία γκολ, δύο του Μπένγστον και ένα του Γκομίς νίκησε με 3-0 τον Ακρίτα Χλώρακας εκτός έδρας

Πολύ καλός ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο γκολ και έχασε ευκαιρίες να βάλει κι άλλα γκολ. Ο Μπένγστον σκόραρε και τα δύο γκολ, με όμορφα σουτ. Στην επανάληψη όχι μόνο κράτησε εύκολα τα υπέρ του δεδομένα αλλά πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Γκομίς και πήρε την τέταρτη του νίκη στο πρωτάθλημα, πιάνοντας κορυφή μόνος με 12 βαθμούς.

Πολύ καλό σε ρυθμό το πρώτο 25λεπτο του αγώνα στο Παφιακό με τις δύο ομάδες να μοιράζουν το χρόνο υπεροχής. Ο Ακρίτας μπήκε πιο καλά και είχε τις δικές του ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στη συνέχεια ο Άρης ανέβηκε επιθετικά και ευτύχησε στο 11΄να σκοράρει ε τον Μπένγστον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα ντρίπλα του Κακόριν. Μετά και το γκολ οι γηπεδούχο ήθελαν να πιέσουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές προϋποθέσεις να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Ο Άρης μετά και το πρώτο μισάωρο ανέβασε την απόδοση του και έγινε πιο επιθετικός εκμεταλλευόμενος τους γρήγορους επιθετικούς του και στο 33΄έκανε δύο τα γκολ του και πάλι με τον Μπένγστον. Στο 40ο λεπτό ο Μπαμπίκα έφυγε από το χώρο του κέντρου, κανένας δεν μπόρεσε να τον σταματήσει βγήκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του απέκρουσε με το πόδι ο αντίπαλος σε κόρνερ που δεν έφερε κάτι. Μετά και τα λεπτά των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε.

Με δύο αλλαγές για κάθε ομάδα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Για τον Άρη οι Σικόρσκι και Στρούσκι πήραν τις θέσεις των Μόργκαν και Κακόριν. Οι φιλοξενούμενοι με το 2-0 υπέρ τους έπρεπε να το διαφυλάξουν και να παίξουν σωστά έτσι ώστε να πάρουν την 4η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η πρώτη τελική στην επανάληψη ήταν για τον Ακρίτα με τον Βάνα να αποκρούει εντυπωσιακά ένα σουτ που έγινε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πιέσουν και να απειλήσουν τον Άρη που κρατούσε με σχετική ευκολία τα υπέρ του δεδομένα. Στο 67ο λεπτό ο Άρης ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τον Τζαβέ να επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του και να παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Λίγο πριν το 80΄ ο Άρης έδωσε τέλος στο αγώνα πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ με τον Γκομίς που έφυγε σαν σαΐτα στην επίθεση και αφού δέχθηκε την ασίστ από τον χώρο του κέντρου, βγήκε μόνος πέρασε τον τερματοφύλακα και όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο αγώνας τελικά ολοκληρώθηκε, μετάκαι τα έξι λεπτά καθυστερήσεων, με τον Άρη να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη με 3-0 εκτός έδρας κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας και να πιάνει κορυφή στη βαθμολογία.

Με τη νίκη του αυτή ο Άρης ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ήττα. Η ήττα από την Καρμιώτισσα την προηγούμενη αγωνιστική ήταν μια κακή παρένθεση για τους «πράσινους».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Καζού συμπλήρωσε τρεις και θα κληθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στα δύο επόμενα παιχνίδια.

 

Κίτρινες: Καραγιάννη, Φοριέλ / Κακόριν, Μπένγστον, Σικόρσκι, Καζού

Ακρίτας Χλώρακας: Περντρέου, Ντράμε, Άμπραχαμ, Εράσο(90΄Βάσου), Δημοσθένους, Μπερνάρντι, Σέχιτς, Βαράντα(46΄Τζέμιλι), Ραμίρες(69΄Πικής), Καραγιάννης(46΄Φουριέλ), Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Καστελάνι, Ονόντι, Φοφανά, Κονέ, Αμπντουσαλάμοφ, Καρπίνια, Βασιλείου, Ελ Τζεμιλί, Φουριέλ, Αλεξέεφ, Βάσου, Πική.

 

Άρης: Βανά, Καζού, Μποακί, Μπένγκτσον(56΄Μαγιαμπέλα), Μόργκαν(46΄Στρούτσι), Γκομίς, Μουσούντα, Μπρόρσον, Σόκε(67΄Γιαμπλόνσκι), Μπαμπίκα(67΄Τζαβέ), Κακόριν(46΄Σικόρσκι)

Αναπληρωματικοί: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Πηλέας, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Στρούσκι, Γιαμπλόνσκι, Τζαβέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy