ΑΕΛ: Με ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το ντεμπούτο Γιανέφσκι

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 0-0

Η ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Σκοπιανού τεχνικού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΑΠΕΟΛ στο ΓΣΠ.

Το ματς 

Α’ Ημίχρονο

Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον ΑΠΟΕΛ στο 8’. Ο Δώνης έφυγε στον χώρο μετά από μπαλιά του Φεράρι και βρέθηκε μπροστά από τον Μούριελ ο οποίος παραχώρησε κόρνερ μετά από το πλασέ του Ελλαδίτη.

Η επόμενη καλή φάση ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά με τον Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 20’ από πλάγια αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δυσκολεύονταν να ξεκλειδώσουν την άμυνα της ΑΕΛ και να βρεθούν σε θέση βολής. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε την πρωτοβουλία αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ.

Το 0-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ είχε και πάλι τον έλεγχο. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της.

Η πρώτη φάση καλή φάση στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 64’ με ένα σουτ του Δώνη το οποίο κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 71’ ο Κβιλιτάια άνοιξε την μπάλα και βρέθηκε φάτσα με τον Μούριελ με τον τελευταίο να αποκρούει το σουτ του Γεωργιανού.

Η μοναδική ευκαιρία για τη Λεμεσιανή ομάδα ήταν στο 90+1’ με τον Νταβόρ το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Μπέλετς.

Στο 90+4’ ο Κοσταντίνοφ αστόχησε από πολύ κοντά με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλουμ.

Τελικό σκορ 0-0.

ΑΠΟΕΛ (Αυγουστή): Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Τσεμπάκ (46′ Σούσιτς), Κοσταντίνοφ, Σατσιάς (46′ Ντονγκαλά), Βιγιαφάνιες, Μαρκίνιος, Δώνης (65′ Μπλουμ), Κβιλιτάια

ΑΕΛ (Γιανέφσκι): Μούριελ, Φραντζής, Τεϊσέιρα, Κασά (84′ Σάντος), Νταβόρ, Μιραλάς, Τσέποβιτς (64′ Μιλιντσεάνου), Μακρής (46′ Μπεραχίνο), Τσιμπόλα (88′ Κοντινέλλα), Μπίλοβαρ, Τζάλμα

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες κάρτες: – / 28′ Τσιμπόλα, 35′ Μακρής, 58′ Τεϊσέιρα, 80′ Νταβόρ

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Alessandro Prontera

VAR: Luca Zufferli

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy