Στο ίδιο έργο θεατές…

Σ' άλλη μια διοργάνωση η Εθνική μας πήρε το μίνιμουμ απ' αυτό που διεκδίκησε... δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ούτε τώρα κατάφερε η Εθνική να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής στη Γ Κατηγορία του Nations League. Χρειάζεται αρκετή δουλειά αν θέλουμε μελλοντικά να πετύχουμε κάτι…

Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Ελλάδας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στο Κόσοβο έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για αποφυγή των μπαράζ. Σ’ ένα ματς τελικό παρουσιαστήκαμε και πάλι κατώτερη των προσδοκιών, γνωρίζοντας τον διασυρμό με 5-1.

Απέναντι στο Γιβραλτάρ, σε διπλές αναμετρήσεις θα παίξουμε την παραμονής μας στη Γ Κατηγορία. Τα παιχνίδια θα γίνουν τον Μάρτιο του 2024.

Η εποχή Τιμούρ Κετσπάγια στο πάγκο της Εθνικής μας ουσιαστικά τώρα ξεκινάει, με τον Γεωργιανό να καλείται να παρουσιάσει βελτιωμένη την Εθνική μας ομάδα στις επόμενες διοργάνωσεις, προκριματικά του Euro 2024 και Nation League.

Το μεγαλύτερο ζήτημα που προκύπτει είναι αν μπορούμε… κάτι που μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει. Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι δουλειά, που μέσα απ’ αυτή προκύπτει βελτίωση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy