Έξαλλος ο Ντάγκλας Λουίζ με δημοσιογράφο εξαιτίας σεξιστικής συμπεριφοράς του προς την κοπέλα του

Εκτός εαυτού ο Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο που έκανε σεξιστικό σχόλιο για την κοπέλα του Αλίσα Λέμαν

Ο Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα έγινε έξαλλος με ανάρτηση που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Μίλτον Νέβες στην οποία φαίνεται η κοπέλα του και παίκτρια του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου των «χωριατών» Αλίσα Λέμαν, να πανηγυρίζει. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος όμως παρότρυνε και τους ακόλουθους του στο τουίτερ να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος της αθλήτριας με λεζάντα «Πάρτε μέρος και σχολιάστε».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αντέδρασε κι έκανε retweet την ανάρτηση, κατηγορώντας τον Νέβες για σεξιστική συμπεριφορά και για έλλειψη σεβασμού προς την παίκτρια και το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντάγκλας Λουίζ:

«Είσαι μεγάλος σε ηλικία, χρόνια στο ποδόσφαιρο και ποστάρεις ένα βίντεο που δεν σέβεται ούτε το ποδόσφαιρο γυναικών και ούτε την παίκτρια που είναι κοπέλα μου. Το ότι δεν έχεις μάθει ακόμη τι είναι ο σεβασμός, είναι ανήθικο».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy