Παίκτριες έπαιξαν μπουνιές στην μικτή ζώνη μετά από ήττα (video)

Αδιανόητο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην μικτή ζώνη μετά τον αγώνα της Σερβίας με το Μάλι, με παίκτριες της δεύτερης ομάδας να πιάνονται στα χέρια μπροστά στην κάμερα σερβικού τηλεοπτικού συνεργείου

Το Μάλι σίγουρα θα μείνει στην ιστορία για αυτά που θα πετύχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που διεξάγεται στην Αυστραλία. Απλώς θα το κάνει για τον λάθος λόγο, αφού παίκτριες της ομάδας πρωταγωνίστησαν σε ένα από τα πιο ντροπιαστικά σκηνικά που έχει δει ο τηλεοπτικός φακός τα τελευταία χρόνια.

Σε μία απίστευτη στιγμή που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός σερβικής ιστοσελίδας, το τέλος του αγώνα Σερβία – Μάλι (81-68) βρήκε δύο παίκτριες των ηττημένων να ανταλλάσουν γροθιές στην μικτή ζώνη. Ο λόγος για τις Σαλιμάτου Κουρούμα και Κάνκου Κουλιμπαλί, οι οποίες περνούσαν από την μικτή ζώνη ενώ έκανε δηλώσεις η – κορυφαία των Σέρβων με 20 πόντους – Νέβενα Γιοβάνοβιτς και άρχισαν να χτυπανε η μία την άλλη, με τις συμπαίκτριές τους να μπαίνουν στην μέση.

Το σκηνικό προκαλεί τουλάχιστον τρόμο, με την αντίδραση της Γιοβάνοβιτς κατά την διάρκεια των δηλώσεών της να είναι χαρακτηριστική, αφού βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy