Εντυπωσιακά εσωτερικά πλάνα από τη “Αγια – Σοφιάς” – Υπογράφηκε η άδεια λειτουργίας (video)

Αντίστοιχα μεγαλοπρεπές και εντυπωσιακό με την εξωτερική του εμφάνιση είναι εσωτερικά το γήπεδο της ΑΕΚ. Δείτε πλάνα από τους πολυτελείς χώρους, που συνδυάζουν ανέσεις και ιστορικές παραπομπές

Βγαλμένο από τα όνειρα των φίλων της ΑΕΚ είναι και το εσωτερικό της «Αγια-Σοφιάς – Opap Arena». Υπογράφηκε η προσωρινή άδεια λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για να εγκαίνια της Παρασκευής (30/9) έχοντας ξεπεράσει και το τελευταίο γραφειοκρατικό «σκαλοπάτι».

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τα εισιτήρια των εγκαινίων της «Αγιάς Σοφιάς», καθώς έχει προβλεφθεί γενική είσοδος 21 ευρώ. Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, ενώ θα κυκλοφορήσουν και εισιτήρια προς γενική διάθεση.

Οι χώροι εντός του γηπέδου -είτε αυτοί αφορούν τις εγκαταστάσεις για τις ομάδες, είτε αυτές για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους του Τύπου- είναι εντυπωσιακοί.

Πέρα λοιπόν από την πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρουν, είναι γεμάτοι με ιστορικές αναφορές στο αγωνιστικό (και όχι μόνο) παρελθόν του συλλόγου.

Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy