Μιχαηλούδης για όλα… (Ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την διακοπή και το φιλικό απέναντι στην ΑΕΖ: «Είχαμε την διακοπή που έδωσε σίγουρα την ευκαιρία στον προπονητή μας να δοκιμάσει στο φιλικό αρκετά πράγματα. Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ακρίτα. Αγωνιστικέ και ο Στεπίνσκι για ένα 20λεπτο. Ήταν ευκαιρία για τον προπονητή για να δει που βρίσκεται. Πέτυχε και ένα τέρμα».

Για τον Στεπίνσκι και τους παίκτες που επιστέφουν: «Αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητικού τιμ. Νομίζω δεν είναι εντελώς έτοιμος για να αγωνιστεί. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή και την αποθεραπεία του. Είναι σε καλό δρόμο. Αναμένουμε μέσα με τέλος του Οκτώβρη να επιστρέψει. Ένας ποδοσφαιριστής που όταν περάσει από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον κρατάει εκτός για 7-8 μήνες είναι λογικό να θέλει να επιστρέψει. Είναι ένα ποδοσφαιριστής που διψά για ποδόσφαιρο, ξέρουμε την αξία του. Και ο Μέντιουπ είναι πολύ βελτιωμένος σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό που κάναμε πριν δύο εβδομάδες. Πάει και αυτός πολύ καλά. Το ίδιο και ο Μποακί που ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ακρίτα: «Ενόψει Ακρίτα παραμένει ο Τζαβέ που δεν είναι εντελώς καλά. Αναμένουμε να επιστρέψουν πίσω και οι διεθνείς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να προβληματίζει τον προπονητή μας. Είναι η δεδομένη απουσία του Γιαγκό που αποβλήθηκε με την Καρμιώτισσα».

Για τον Μαγιαμπέλα που σκόραρε με την Ακτή Ελεφαντοστού: «Ναι σκόραρε στο φιλικό με την Εθνική του ομάδα. Μας χαροποιεί γιατί κλήθηκε στην Εθνική από τα παιχνίδια που έκανε με τον Άρη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής ότι στόχους και να πετύχει έχει ως όνειρο να παίξει στην Εθνική του ομάδα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Το λέγαμε και πριν την Καρμιώτισσα και είδατε, ήρθε η ήττα. Δεν υπάρχει ομάδα που να υποτιμηθεί από κανένα γιατί θα τιμωρηθεί στο τέλος. Ο προπονητής μας έδειξε από πέρυσι ότι παίρνει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Πάφο».

Ακούστε το ηχητικό του ΣΠΟΡ FM 95.0:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy