Πλουτής: “Πρίν την Δόξα ίσως έρθει ο νέος προπονητής, δεν παίρνω ούτε λέξη πίσω”

Σημερινές (13/9) ραδιοφωνικές δηλώσεις Πλουτή Αβραάμ

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, αναφέρθηκε στην απόδοση των γαλαζοκίτρινων απέναντι στον Ολυμπιακό, στις δηλώσεις του για τη διαιτησία και σε πολλά άλλα, όπως το θέμα προπονητή και τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν μπορούσα να βάλω τίτλο, θα έβαζα “Αστοχία, ατυχία και αδικία”. Κάποια πράγματα χθες τα είπαμε για τη διαιτησία και σήμερα θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες ως διοίκηση και θα αποταθούμε και στην ΚΟΠ με επικοινωνία και γραπτές επιστολές», είπε αρχικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία και πρόσθεσε:

«Δεν παίρνω ούτε λέξη πίσω από όσα είπα χθες. Αισθανόμαστε πικραμένοι, θέλαμε να κερδίσουμε, περάσαμε δύσκολη εβδομάδα, χάσαμε πέναλτι, ακυρώθηκε γκολ, είχαμε καλή εμφάνιση, κάναμε ευκαιρίες και στο β’ μέρος εκεί που πιστέψαμε ότι θα φτάναμε στη νίκη ήρθε η αποβολή και παρόλα αυτά δεν τα παράτησαν οι παίκτες μας. Ήρθε και το διπλό δοκάρι, σε μία φάση που όποιος τη βλέπει λέει διερωτάται πως χάθηκε αυτή η ευκαιρία. Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να μπούμε ξανά στο στόχο μας. Δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε…».

Ακολούθως υπογράμμισε για την πίστη ότι η ομάδα θα ανακάμψει: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας διότι βλέπουμε γενικότερα ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη όπου είμασταν κακοί και με την ΕΝΠ είχαμε βελτιωμένη απόδοση, αισθάνομαι ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον να έχουμε έξι βαθμούς και έχουμε έναν. Βλέπουμε καθημερινά τη βελτίωση να έρχεται και αρκετούς παίκτες που αντιμετώπισαν τραυματισμούς, έχουμε και τους νεοφερμένους παίκτες που μπήκαν και έδειξαν στοιχεία της αξίας τους. Σε 1-2 βδομάδες,  μπορεί να δούμε και 5-6-7 διαφορετικούς παίκτες στην ενδεκάδα. Ακολουθεί και η διακοπή και ευελπιστούμε πως θα είναι ευεργετική».

Για το θέμα προπονητή: «Ο πρόεδρος κάνει τις ενέργειές του για τη διάδοχη κατάσταση, πιστεύω πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής θα έχουμε νεότερα στο θέμα προπονητή και πρέπει ο Μάριος Ζαχαρίου και ο Μάριος Νεοφύτου να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα. Έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντά του ως γνωστόν ο Ζόρζε Σίλας. Θα γίνουν συζητήσεις μαζί του και με τη νομική μας ομάδα για να βρεθεί λύση. Είναι ξεκάθαρο… Ελπίζω πριν από το παιχνίδι με τη Δόξα να έχουμε νέο προπονητή για να παρακολουθήσει την ομάδα και να αναλάβει δράση άμεσα».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο και τον ΣΥΦΑΕΛ για τη στάση που έδειξε απέναντι στην ομάδα και στάθηκε δίπλα στη διοίκηση και στους παίκτες ώστε η ομάδα να ανακάμψει και διαχρονικά δείχνουν πόσο πολύ στέκονται δίπλα στην ομάδα».

Για το νέο γήπεδο και το Τσίρειο: «Επιμένουν οι εταιρείες που ανέλαβαν το έργο ότι 5 με 10 Οκτωβρίου θα μας παραδώσουν το γήπεδο και τέλη του ίδιου μήνα να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε αυτό. Πραγματικά ο αγωνιστικό χώρους του Τσιρείου είναι άθλιος και είναι σοβαρό πρόβλημα αφού κινδυνεύει και η υγεία των παικτών. Ήδη ο Άρης θα παίξει σε άλλη έδρα. Καλούμαστε κι εμείς να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, θα παίζουμε στο Τσίρειο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy