Αλεσαμί: “Ότι έγινε, έγινε, δεν μπορεί να αλλάξει πλέον”

Δηλώσεις Αλεσάμι για Ομόνοια

Συνέντευξη στο Match Program του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια παραχώρησε
ο αριστερός ακραίος αμυντικός του Απόλλωνα, Χαϊτάμ Αλεσάμι, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση και ότι η ομάδα θα πρέπει να δείξει αντίδραση για να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα.

Καταλά: “Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, αντοχή και φυσική κατάσταση θα καθορίσει τον αγώνα

Αναλυτικά τι είπε:

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις
μετά από ένα αγώνα εκτός Κύπρου. Πως
σας επηρεάζει αυτή η αλλαγή και το ταξίδι;

Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε.
Ότι έγινε, έγινε. Δεν μπορεί να αλλάξει πλέον. Βλέπουμε μπροστά και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να φτιάξουμε. Όσοι αγωνιστήκαμε θα πρέπει να προσέξουμε το σώμα μας, να αποθεραπευτούμε, να ξεκουραστούμε και να έχουμε θετική νοοτροπία.

Είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές να
αλλάξουν τρόπο προσέγγισης αγώνα; Από τη μία διοργάνωση στην άλλη;

Για μένα και τις εμπειρίες που έχω θα έλεγα ότι δεν είναι δύσκολο. Ο τρόπος σκέψης
μου ως άνθρωπος γενικότερα αλλά και στον
αθλητισμό είναι να βλέπω πάντοτε μπροστά.
Όπως είπα και πριν, όσα έγιναν, έγιναν και
τελείωσε τώρα. Είτε κέρδισες, είτε έχασες
δεν έχεις επιλογή πρέπει να δεις μπροστά.
Βέβαια όταν κερδίζεις είναι καλύτερα αλλά
δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε φορά. Βλέπεις τα λάθη σου και προσπαθείς να τα διορθώσεις. Αλλά τώρα έχουμε ένα νέο αγώνα, ένα ντέρμπι να δώσουμε και πολύ μικρό χρονικό περιθώριο για να προετοιμαστούμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε.

Αυτός ο περιορισμένος χρόνος που ανέφερες, μας υποχρεώνει να γυρίσουμε σελίδα άμεσα και πόσο μάλλον τώρα που ο επόμενος αντίπαλος είναι ανταγωνιστής μας για το πρωτάθλημα.

Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με μια μεγάλη ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους με εμάς. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, και το γεγονός ότι ο αντίπαλος προέρχεται από ευρωπαϊκό αγώνα στον οποίο δεν κέρδισε το κάνει ακόμη πιο σημαντικό. Είμαι σίγουρος ότι θα θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα με νίκη. Είμαστε πανέτοιμοι κι ανυπομονούμε για αυτού του είδους παιχνίδια. Το ίδιο είπα και στους συμπαίκτες μου μετά το τέλος του αγώνα στο Λιχτενστάιν. «Δεν έχουμε χρόνο για απογοήτευση, σε δύο μέρες έχουμε ακόμη ένα σημαντικό αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε». Το παν είναι οι τρεις βαθμοί. Είτε στην Ευρώπη είτε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να κερδίσουμε.

Αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι και η Ομόνοια έδωσε ευρωπαϊκό αγώνα μεσοβδόμαδα;

Δεν θα έλεγα πλεονέκτημα αλλά το ότι έχουν
λεπτά στα πόδια τους είναι καλύτερο από το
να μην είχαν αγώνα την Πέμπτη. Θα το έλεγα πιο δίκαιο αντί πλεονέκτημα. Όπως επίσης ότι αυτό δεν θα μας δίνει και τη «δικαιολογία» ότι εμείς είμαστε κουρασμένοι. Και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο χρόνο για προετοιμασία και γενικότερα τις ίδιες συνθήκες ενόψει του αποψινού παιχνιδιού. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ALEESAMI το οποίο πρέπει να κερδίσουμε!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy