Στην Ανόρθωση Μουτταγιάκας ο Στέφανος Δημητρίου

Ο 21χρονος εξτρέμ θα δώσει στοιχεία στην ομάδα που θα την βοηθήσουν στις υποχρεώσεις της

Νέα πορεία ψάχνει στην κεριέρα του ο 21χρονος Στέφανος Δημητρίου, με τη μεταγραφή του τη φετινή σεζόν στην Ανόρθωση Μουτταγιάκας, που θα αγωνίζεται στην Επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ και είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί τη Λεμεσό στην εν λόγω κατηγορία.

Ο Στέφανος που του αρέσει να αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, όμως μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στις άλλες θέσεις της επίθεσης ξεκίνησε την καριέρα από την ιδιωτική Ακαδημίας Campus Sportivo, ενώ σε ηλικία 16 χρόνων αγωνιζόταν με την ομάδα Νέων της ΑΕΖ. Την επόμενη χρονιά πήγε στον ΕΝΥ Ύψωνα, όπου έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδαα και συμμετείχε στην ομάδα Νέων, για να μετακομίσει ξανά στην ΑΕΖ. Φέτος θα αγωνίζεται στην ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκας και ευελπιστεί σε μια πολύ καλή χρονιά. Είναι αρκετά γρήγορος, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση,ενώ στα ατού του είναι το ένας εναντίον ενός αφού έχει πολλά τρεξίματα.

Στην ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκας ευελπιστούν ότι ο Στέφανος θα τους βοηθήσει, έτσι ώστε να κατακτήσουν τους στόχους του. Εμείς δεν αμφιβάλλουμε αφού ο Στέφανος δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις και όχι μόνο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy