Το λες και αποτυχία… Πέταξε στα σκουπίδια το “διπλό”!

Οι "γαλάζιοι" υπερτίμησαν τον αντίπαλο, χαράμισαν ένα ημίχρονο και στην επανάληψη έλειπε η φρεσκάδα και η φαντασία για να πετύχουν το γκολ.

Βάση των όσων είδαμε στον χθεσινό(8/9) αγώνα του Απόλλωνα εκτός έδρας κόντρα στη Βαντούζ, ΝΑΙ ο γράφων θεωρεί ότι είναι αποτυχία η ισοπαλία, καθώς όπως έδειξε ο αντίπαλος είναι πολύ κατώτερος από ένα καλό Απόλλωνα.

Αποτυχία όχι γιατί ο αντίπαλος κέρδισε τον βαθμό, αλλά γιατί ο Απόλλωνας ήταν ανούσιος παρά την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, καθόλου επιθετικός χωρίς φαντασία και τρεξίματα για να δυσκολέψει τον αντίπαλο που ίσως να πήρε τον πιο εύκολο του βαθμό ισοπαλίας.

Απουσίαζε από την ομάδα η φρεσκάδα, οι επιθετικές ενέργειες και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των “γαλάζιων” δεν ήταν στη μέρα τους. Οι “γαλάζιοι¨ήταν προβλέψιμοι και εύκολη λεία για τον αντίπαλο που δεν δυσκολευόταν να αμυνθεί.

Μας θύμισε ο αγώνας το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης στον επαναληπτικό με Ολυμπιακό Πειραιώς, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές και ο Απόλλωνας δεν πίεσε για το γκολ με αποτέλεσμα στη διαδικασία των πέναλτι να αποκλειστεί. Εκεί ήταν η κούραση και κάποιοι τραυματισμοί, ψες(8/9) έλειπαν στοιχεια στην επίθεση, τρεξίματα χωρίς τη μπάλα αλλά και επιλογές σε κάποιες θέσεις που θα κάλυπταν κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στη μέρα τους.

Από δω και πέρα θα πρέπει ο κύριος Καταλά με το επιτελείο να διορθώσπυν τα πράγματα καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και υπάρχει το ντέρμπι με την Ομόνοια, ενώ όσον αφορά την Ευρώπη να μην χαθεί η μεγάλη ευκαιρία πρόκρισης στον όμιλο για πρώτη φορά!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy