Νέος αέρας στην Καρμιώτισσα με αρκετές αλλαγές…

Θέλει restart κόντρα στην Ανόρθωση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Αλλαγές έχουμε στην Καρμιώτισσα μετά την απομάκρυνση του Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ από τον πάγκο της ομάδα, αποτέλεσμα των δύο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Τσέχος προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα και στη θέση του ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χρίστος Χραλάμπους που έφερε στην ομάδα ως βοηθό του τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Χαράλααμπο Πιττάκα. Οι δυο τους συνυπήρξαν μαζί στο τεχνικό επιτελείο του Κέρκεζ στην ΑΕΛ.

Αλλαγή είχαμε και στον προπονητή τερματοφυλάκων με τον Αριάν Μπεκιάι να αναλαμβάνει τη θέση. Στη σημερινή(6/9) προπόνηση το παρόν τους έδωσαν και οι δύο από τους τρεις νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ο Ίσμαελ Σάσι και ο Simranjit Thandi που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και θα έρθει δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας. Στις επόμενες μέρες αναμένεται και ο Ζαχαρίας Άδωνη που θα έρθει δανεικός από τον Εθνικό Άχνας.

Αρχή γενομένης από το επόμενο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση, την Παρασκευή(9/9) στην ομάα της Καρμιώτισσας όλοι ευελπιστούν σε restart, έτσι ώστε η ομάδα να πάρει και την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy