Αναλάβετε κύριοι τις ευθύνες σας… Αυτό δεν είναι καν γήπεδο για να το ενοικιάζεται σε Ακαδημία(pics)

Εκτεθειμένος ο Δήμος Πολεμιδιών με τις απαράδεκτες συνθήκες στο γήπεδο της Δόξας Πολεμιδιών, όπου ενοικιάζει η ομάδα της Καρμιώτισσας για τις Ακαδημίες της

Σε τριτοκοσμικές συνθήκες προπονούνται οι ομάδες της Ακαδημίας της Καρμιώτισσας, εδώ και μέρες καθώς οι ιθύνοντες του Δήμου Πολεμιδιών δεν ασχολούνται με το μείζον θέμα του γηπέδου της Δόξας Πολεμιδιών, γήπεδό όπου ενοικιάζει με ψηλό κόστος το μήνα η ομάδα της Καρμιώτισσας.

Κύριοι του Δήμου Πολεμιδιών, πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας; Η ομάδα της Καρμιώτισσας, ομάδα που εδρεύει στον Δήμο σας πληρώνει αδρά για το ενοίκιο στο γήπεδο που είναι υπό την επίβλεψη σας για να έχει παιδιά στην Ακαδημία της και να σχολούνται με τον αθλητισμό, μακριά από άλλα επικίνδυνα πράγματα που καραδοκούν!

Οι συνθήκες στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι τουλάχιστον απαράδεκτες και δεν γίνεται τίποτα, από την πλευρά του Δήμου για να διορθωθούν. Σπασμένα αποδυτήρια, χλοοτάπητας χάλια, πριτοιχίσματα έτοιμα να πέσουν και μη κακό να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα και γενικά συνθήκες που μόνο για προπόνηση παιδιών δεν κάνουν.

Κύριοι έστω και την υστάτη κάντε κάτι, αν μη τι άλλο αναλάβετε τις ευθύνες σας, αφού τα ενοίκια για το γήπεδο τα πληρώνεστε ως Δήμος και μάλιστα αδρά!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy