Η τιμωρία της ΟΥΕΦΑ έγινε αυστηρή προειδοποίηση!!!

Διευκρινήσεις ζήτησε ο Απόλλωνας και τα πράγματα άλλαξαν άρδην...

Άκυρη τελικά ήταν η είδηση που δημοσιεύτηκε χθες(5/9) ότι ο Απόλλωνας δέχθηκε τιμωρία από την UEFA με κλείσιμο του βόρειου πετάλου του ΓΣΠ στον αγώνα της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Ντνίπρο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, εξαιτίας του ανάμματος πυρσών και της ρίψης αντικειμένων στον παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι «γαλάζιοι» ζήτησαν διευκρίνιση από την ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή στον ευρωπαϊκό χώρο, όπως και έγινε, με την πληροφόρηση να αναφέρει πως δεν αφορά τιμωρία αλλά αυστηρή προειδοποίηση και πως σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι ανάλογο εντός των επόμενων δύο χρόνων, θα κλείσει μέρος του γηπέδου.

Η τιμωρία αναφερόταν σε κλείσιμο του βόρειου πετάλου, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Απόλλωνα είναι στη διάθεση των φιλοξενούμενων, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει δυνατό.Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα στο παιχνίδι με την Ντνίπρο ο Απόλλωνας θα έχει στη διάθεσή του και τις τρεις κερκίδες του ΓΣΠ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy