Κοντά σε Σιντιμπέ, σενάριο για Μπακαμπού

Πλησιάζει στην απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ η ΑΕΚ. Οι συζητήσεις με τον Γάλλο δεξιό μπακ, που είναι ελεύθερος, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και ίσως και σήμερα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως όχι απλώς έχει εγκρίνει τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού ο 30χρονος άσος μπορεί να παίξει από δεξί στόπερ σε τριάδα, μέχρι κλασικό μπακ ή και μπακ-χαφ, αλλά και πως έχει επικοινωνήσει μαζί του εξηγώντας του τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει.

Η «Ένωση» φέρεται να προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός κι από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα κλίνει προς το «ναι».

Την ίδια ώρα, προχωρά και η απόκτηση του σέντερ φορ, με την ΑΕΚ να είναι σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή και την ομάδα στην οποία ανήκει. Σύμφωνα με την «Ώρα», στο τραπέζι έπεσε ένα μεγάλο όνομα, αυτό του Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο 31χρονος Κονγκολέζος (με γαλλικό διαβατήριο) ανήκει στη Μαρσέιγ με συμβόλαιο ως το 2024, αλλά δεν είναι φέτος στα βασικά πλάνα. Έχει μεν 3 εμφανίσεις αλλά για μόλις 56 λεπτά συνολικά στην Ligue 1 και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

AEK: Κοντά σε Σιντιμπέ, σενάριο για Μπακαμπού

Ο Μπακαμπού αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σοσό και πέρα από την γαλλική ομάδα έπαιξε στην Μπούρσασπορ και εκτοξεύτηκε την τριετία 2015-2018 με τη Βιγιαρεάλ έχοντας 47 γκολ σε 105 εμφανίσεις. Τον Ιανουάριο του 2018 πωλήθηκε για 40 εκατ. ευρώ (!) στην κινεζική Γκουοάν, με την οποία πραγματοποίησε 87 εμφανίσεις έχοντας 58 γκολ και 23 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ και στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 4 γκολ σε 21 εμφανίσεις.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy