Φανούριος: “Να υπάρξει εξαίρεση και να αγωνιστούμε τη Δευτέρα, υπάρχει προηγούμενο…”

Τι ανέφερε ο Ε.Τ του Απόλλωνα για την αλλαγή του ορισμού του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στο θέμα με τον ορισμό του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας με την με την εταιρεία Tixee.

Ανέφερε ότι, ακόμη δεν υπάρχει καμία αλλαγή μετά το σχετικό ορισμό. Γίνονται τεράστιες προσπάθειές για να μεταφερθεί ο αγώνας σε μια ημερομηνία λογική. Έχει γίνει και στο παρελθόν μια τέτοια εξαίρεσή. Αγωνίστηκε ο ΑΠΟΕΛ 1η Οκτωβρίου του 2015. Τότε είχε οριστεί Δευτέρα ο αγώνας με την ΕΝΠ 5 του μήνα κι ενώ η Εθνική έπαιζε στο Ισραήλ 10 του μήνα.

Δόθηκε εξαίρεση στους διεθνείς παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει να κάνει με το ΑΠΟΕΛ αλλά το τονίζουμε ότι έχει ξαναγίνει. Κάνει προσπαθεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας να βρει τη λύση. Αν είναι δυνατόν να γίνει εξαίρεση και να παίξουμε τη Δευτέρα(19/09). Αρχίζει τότε προετοιμασία η Εθνική Κύπρου, αλλά θα ζητήσουμε να υπάρξει εξαίρεση των διεθνών του Απόλλωνα εκείνη τη μέρα, όπως συνέβη το 2015 με τον ΑΠΟΕΛ που αντιμετώπιζε την Σπάρτα Πράγας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy