Διαθέσιμα τα εισιτήρια με Δόξα για όλους…

Επίσημη ανακοίνωση από Απόλλωνα

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης» για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα, θα ανοίξουν στις 17:30.

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στο Apollon Official Store για όλο το φίλαθλο κοινό ενώ εισιτήρια διατίθενται και διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ μέχρι τις 14:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τις ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα εισέλθουν στις ανατολικές κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον ανοικτό χώρο δίπλα από τον Πυροσβεστικό σταθμό.

Σημειώνεται, ότι η οδός Σταδίου (Νότια πλευρά) θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα εκτός από αυτά των κατοίκων ενώ είσοδος στην οδό Σάββα Ροτσίδη (Δυτική πλευρά) θα επιτραπεί μόνο σε οχήματα προσώπων που έχουν άμεση σχέση με τον αγώνα (λεωφορεία/οχήματα ομάδων, τηλεοπτικά συνεργεία, ασθενοφόρο) ή προσώπων με κινητικά προβλήματα. Σχετικό σχεδιάγραμμα του δρομολογίου των οπαδών του Απόλλων καθώς και των υποδεικνυόμενων χώρων στάθμευσης των φίλων των δύο ομάδων επισυνάπτεται.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος στο Στάδιο, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών.

Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο ή οποιαδήποτε άλλη ποινή περιλαμβανομένης και της απαγόρευσης εισόδου σε αθλητικούς χώρους.

Για τους οπαδούς του Απόλλων το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα ανατολικά ταμεία και για τους οπαδούς της Δόξας τα δυτικά ταμεία.

Σημειώνεται ότι λόγω γειτνίασης του γηπέδου με αγροτικά τεμάχια, σε περίπτωση χρήσης φωτοβολίδων, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς με σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου καλούνται οι φίλαθλοι να συμπεριφερθούν υπεύθυνα και με σεβασμό στο χώρο και την Κοινότητα που θα τους φιλοξενήσει.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον κυκλικό κόμβο και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802525, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, και για επείγοντα περιστατικά στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης» για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί στο στάδιο για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

    

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy