ΘΥΡΑ 1: “ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ του αγώνα για μεταγενέστερο στάδιο…”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα σχετικά με τον ορισμό της 4ης αγωνιστικής και το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ανακοίνωση:

Αρχικά να ενημερώσουμε όλα τα μέλη μας πως έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο για την πρώτη εκδρομή της χρονιάς, το οποίο θα μπορούν να αγοράσουν από την μπουτίκ, επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Τώρα όσον αφορά την γελοία απόφαση των “κυρίων” της κοπ να ορίσουν το παίχνιδι της 4ης αγωνιστικής της ομάδας μας μόλις 2 μέρες μετά από τον Ευρωπαϊκό της αγώνα, με μοναδικό σκοπό να βλάψουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας, να ενημερώσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε τέτοιο έκτρωμα. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ του αγώνα για μεταγενέστερο στάδιο, αφού όπως μας κάνατε γνωστό λόγω της ανικανότητας σας και των τηλεοπτικών ΜΙΖΩΝ δεν μπορούν να διεξαχθούν πέραν των δύο αγώνων την ίδια μέρα και άστε τις παπαριές για την έλλειψη μέσων για κάλυψη των αγώνων με VAR.
Ο λόγος ίδρυσης και σκοπός ύπαρξης του συνδέσμου μας είναι να στεκόμαστε ασπίδα στην ομάδα μας και αυτό θα πράξουμε και τώρα!
ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ
ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΣΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy