Με αλλαγές κόντρα στην Ε.Ν.Π στην πρεμιέρα

Ο Καταλά θα δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές του και θα επιλέξει ανάλογα με την κατάσταση των τραυματιών

Πρεμιέρα για τον Απόλλωνα αύριο(30/8) στο πρωτάθλημα κόντρα την Ε.Ν.Π με τον προπονητή της ομάαδας Νταβίντ Καταλά να προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές.

Πλέον τα συνεχόμενα παιχνίδια τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στους ευρωπαικούς ομίλους απαιτούν σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών. Με δεδομένο τα 120 λεπτά στο Φάληρο στον επαναληπτικό κόντρα στον Ολυμπιακό, οι αλλαγές σε πρόσωπα θεωρούνται δεδομένες. Από τον τερματοφύλακα Γιοβάνοβιτς, που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στα πλευρά, μέχρι και και την επιθετική γραμμή είναι επιβεβλημένες.

Ο Δημητρίου διεκδικεί θέση, όπως και οι Βουκασίν με Αρτυματά που ίσως ξεκουράσουν Ρομπέρζ, Πέιμπερνς. Από εκεί και πέρα θέση βασικού ίσως πάρει ο Καμπράλ αλλά και ο Φιλιώτης. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ντεμπούτο ίσως προκύψει για Ρέθιο, ενώ ίσως δούμε και ανακατατάξεις στην επιθετική γραμμή.

Από πλευράς τραυματιών, ο Αλεσάμι είναι καλύτερα και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ Ζράντι και Χάμπος μάλλον δεν προλαβαίνουν τον αγώνα. Ακριβείς υπολογισμούς για τους τραυματίε αλλά και για την κατάσταση που βρίσκονται κάποιοι ποδοσφαιριστές θα προκύψει από το επίσημο ιατρικό δελτίο που θα εκδώσει λογικά ο Απόλλωνας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy