Η Γιουνάιτεντ είναι εδώ, η Λίβερπουλ αγνοείται!

Πήρε το ντέρμπι και την… καβάλησε! Η Γιουνάιτεντ ήταν ανώτερη, επικράτησε 2-1 της Λίβερπουλ και πήρε την πρώτη της νίκη στην Premier League, σε αντίθεση με τους «reds» που την αγνοούν σε 3 ματς!

Την πρώτη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα της Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, όπου έκαμψε την αντίσταση της Λίβερπουλ με 2-1, στο κλείσιμο της αυλαίας της 3ης αγωνιστικής.

Τα γκολ των Τζέιντον Σάντσο (16΄) και Μάρκους Ράσφορντ (53΄), ήταν αρκετά για επιστρέψουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην 14η θέση, πάνω από τη Λίβερπουλ, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82΄ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι εκτός αρχικής ενδεκάδας και να μπαίνει αλλαγή στο 86΄ στη θέση του Ράσφορντ, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε μία Λίβερπουλ που είχε πρόβλημα στη δημιουργία…

Στο 87΄ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Κώστας Τσιμίκας για τους «κόκκινους», που παρέμειναν χωρίς νίκη και με μόλις δύο βαθμούς…

Οι συνθέσεις:
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ (86΄ Γουάν Μπισάκα), Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Έρικσεν (86΄ Φαν ντε Μπεκ), Μακτόμινεϊ, Σάντσο (71΄ Φρεντ), Φερνάντες, Ελάνγκα (46΄ Μαρσιάλ), Ράσφορντ (86΄ Ρονάλντο).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (87΄ Τσιμίκας), Έλιοτ, Χέντερσον, Μίλνερ (73΄ Καρβάλιο), Σαλάχ, Φιρμίνο (59΄ Χέντερσον), Ντίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy