Έτοιμη η μεταγραφή του Χουάνγκ Ουί-Τζο στον Ολυμπιακό!

Ο Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία από τη Γαλλία (L' Equipe) και τις ραγδαίες εξελίξεις για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό της Μπορντό, Χουάνγκ Ουί-Τζο και τον Ολυμπιακό!

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού φαίνεται πως προβάρει ο Χουάνγκ Ουί-Τζο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία από τη Γαλλία (L’ Equipe), που συνάδει και με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ότι η μεταγραφή του Νοτιοκορεάτη επιθετικού της Μπορντό έχει μπει στην τελική της ευθεία!

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε ότι, παρότι αρχικά δίσταζε ο ποδοσφαιριστής, είναι έτοιμος τώρα να έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Θα αποκτηθεί, δηλαδή, από την αγγλική ομάδα (αντί 4+1 εκατ. ευρώ) και εν συνεχεία θα δοθεί δανεικός στους Πειραιώτες.

Η μεταστροφή αυτή του Χουάνγκ Ουί-Τζο, στο να έρθει, τελικά, στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, σημείωσε ο Νικολακόπουλος, έχει να κάνει και με το ότι μίλησε με τον συμπατριώτη του, Χουάνγκ, που του μετέφερε τα καλύτερα για τους «ερυθρόλευκους» και την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, εξάλλου, πως ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέβασε στο Twitter, επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω, πως «ο Χουάνγκ Ουί-Τζο πηγαίνει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ», τονίζοντας πως «η μεταγραφή του θα κοστίσει στην αγγλική ομάδα 5 εκατ. ευρώ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy