Ξεγυρισμένη τριάρα της Λιντς στην Τσέλσι, συνεχίζει χωρίς βαθμό η Γουέστ Χαμ!

Η φοβερή Λιντς… σκόρπισε την Τσέλσι, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 και υποχρέωσε τους Λονδρέζους στην πρώτη τους φετινή ήττα. Νέο «διπλό» η Μπράιτον, 2-0 τη Γουέστ Χαμ που έχει 0/3!

Ο Ροντρίγκο Μορένο οδηγεί την φοβερή και τρομερή Λιντς! Ο Ισπανός φορ σκόραρε ξανά, έφτασε τα 4 τέρματα φέτος, ενώ μοίρασε και μία ασίστ για να σπρώξει την ομάδα του στο εμφατικό 3-0 επί της Τσέλσι!

Κάπως έτσι, τα «παγώνια» έφτασαν τους 7 βαθμούς μετά τις πρώτες 3 αγωνιστικές, με την Τσέλσι να γνωρίζει την πρώτη της ήττα αλλά να ολοκληρώνει και με παίκτη λιγότερο το ματς λόγω αποβολής του Κουλιμπαλί!” />

Στα του ματς, μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα η ομάδα του Τζέσε Μαρς βρήκε το προβάδισμα με τον Άαρονσον στο 33′, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μορένο βρήκε για άλλη μια φορά δίχτυα για το 2-0 του ημιχρόνου. Η Τσέλσι ανέβηκε στο δεύτερο, πίεσε, αλλά δεν έβρισκε το γκολ όσο και αν προσπαθούσε. Η Λιντς την τιμώρησε και ο Μορένο έφτιαξε το 3-0 που πέτυχε ο Χάρισον στο 69ο λεπτό. Το μοναδικό που άλλαξε ως το φινάλε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Κουλιμπαλί στο 84ο λεπτό να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Τσέλσι να μένει με δέκα παίκτες.

Την ίδια ώρα, η Μπράιτον για μία ακόμη αγωνιστική ήταν εξαιρετική και πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γουέστ Χαμ, φτάνοντας τους 7 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να μένουν τελευταίοι και με 3 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, απογοητεύοντας!

Ο ΜακΚάλιστερ στο 22ο λεπτό με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Μπράιτον, με τον Τροσάρ, μετά από ασίστ του Γκρος, στο 66’ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Οι «γλάροι» μετράνε 2/2 νίκες εκτός έδρας φέτος και μία ισοπαλία εντός, ενώ η Γουέστ Χαμ δεν έχει βαθμό αλλά δεν έχει σκοράρει κιόλας ούτε ένα γκολ ως τώρα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy