Σημαντική επισήμανση Απόλλωνα για Ολυμπιακό

Ο Απόλλωνας ενημερώνει μέσω ανακοίνωση το φίλαθλο κοινό το οποίο προτίθεται να παρακολουθήσει τον αποψινό ευρωπαϊκό αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ότι για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης και ταλαιπωρίας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στις κερκίδες (Δυτική, Ανατολική και Νότια) σε κανένα φίλαθλο ο οποίος φέρει διακριτικά άλλης ομάδας πέραν του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

“Η Εταιρεία Απολλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό το οποίο προτίθεται να παρακολουθήσει τον αποψινό ευρωπαϊκό αγώνα του Απόλλωνα Λεμεσού με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ότι για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης και ταλαιπωρίας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στις κερκίδες (Δυτική, Ανατολική και Νότια) σε κανένα φίλαθλο ο οποίος φέρει διακριτικά άλλης ομάδας πέραν του Απόλλωνα Λεμεσού.

Νοείται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Βόρειο πέταλο μπορούν να εισέλθουν στο στάδιο με τα χρώματα της ελληνικής ομάδας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας αθλητοπρεπής αγώνας τον οποίο θα απολαύσουν οι χιλιάδες των όπαδων των δυο ομάδων”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy