Ισοπαλία στα Γιάννενα η Καρμιώτισσα με τον ΠΑΣ!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 2-2

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της Καρμιώτισσας κόντρα στον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με Λιάσος και Μορέιρα για να “απαντήσει” η Καρμιώτισσα με Καλτσά και Χατζηβασίλη!

Αν και δεν μπήκε καλά η Καρμιώτισσα στο φιλικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ και δέχθηκε το γκολ μόλις στο 7ο λεπτό από τον Λιάσο, εντούτοις ισορρόπησε και είχε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρει με τον Κουλιμπάλι και τον Καλτσά. Ο δεύτερος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ότααν έφυγε μόνος και πλάσαρε σωστά στα δίκτυα. Κατά την επίτευξή του γκολ ένιωσε ενοχλήσεις κάτι που δεν τον άφησε να συνεχίσει και μετά από παρέλευση πέντε λεπτών έγινε αλλαγή. Στη θέση του μπήκε ο Gradinaru.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο ΠΑΣ πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ μετά από φάση διαρκείας και ωραία απόκρουση του Knobloch, ο Μορέιρα αμαρκάριστος κατάφερε να σκοράρει. Η Καρμιώτισα προσπάθησε να “απαντήσει” αλλά το κέρδος ήταν μόνο δύο κόρνερ και ένα σουτ που πέρασε έξω. Μετά από παρέλευση δύο λεπτών καθυστερήσεων το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να προηγείται με 2-1!

Με αλλαγή ξεκίνησε η Καρμιώτισσα το δεύτερο ημίχρονο με τον Ben Sallam να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Podstawski.  Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού ξεκίνησαν μετά το 60΄να γίνονται αλλαγές από τις δύο ομάδες. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ που έδειχνε πιο έτοιμος, βρήκε κάποιες ευκαιρίες με σουτ ενώ από την πλευρά της η Καρμιώτισσα άλλαξε σχηματισμό και προσπάθησε να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο της.

Δέκα λεπτά πριν από το τέλος μετά από σέντρα πίσω από την άμυνα του ΠΑΣ, ο Χατζηβασίλης με ωραία κεφαλιά πρόλαβε και “κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 2-2. Οι αλλαγές για την Καρμιώτισσα ήταν οι Gradianaru, Χατζηβασίλης, Ben Sallam, Ανδρονίκου, De Noijer και Χρίστου. Η ομάδα της Καρμιώτισσας έδειξε καλά στοιχεία αλλά έβγαλε και αρκετή κούραση από τις καθημερινές προπονήσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και σήμερα(12/8) μέρα του αγώνα έγινε πρωινή προπόνηση. Βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο προετοιμασίας, ενώ έχει μπροστά της ένα περίπου 20ήμερο για αποφόρτιση πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος!

Το 2-2 ήταν και το σκορ του φιλικού αγώνα στους “Ζωσιμάδες”, μετά και τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων στον αγώνα!

 

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα:Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος, Μπιλμπάο, Λώλης Α., Ροσέρο, Μορέιρα.

Αναπληρωματικοί:Σούλης,Αθανασίου,Τσίρης,Πήλιος,Ποζνάνσκι,Παμλίδης,Τσάβος,Ριένστρα,Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν ,Κύρκος, Ρίζος, Τζίμας.

 

Καρμιώτισσα: Knobloch, Malone, Celutska, Τζανακάκης, Οικονομίδης, Podstawski, Χουσμπάουερ, Καλτσάς, El Allouchi, Χούμποτσαν, Κουλιμπαλί.

Αναπληρωματικοί: Σπόλιαριτς, Χρίστου, Χριστοφή, Μίκο, Medimorc, Αβραάμ, De Noijer, Gradinaru, Νεοφύτου, Ανδρονίκου, Ben Sallam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy