Σαν σε προπόνηση ο Απόλλωνας νίκησε την ΑΕΖ

Με χατ τρικ του Πέρετζ και από ένα του Μάρκες και του Αρτεάν ο Απόλλωνας επιβλήθηκε με 5-1 της ΑΕΖ

Μια εύκολη νίκη για τον Απόλλωνα με 5-1 κόντρα στην ΑΕΖ, με αξιοσημείωτο γεγονός του αγώνα το χατ τρικ του Ισαηλίτη Πέρετζ για τους “γαλάζιους”!Σ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεματό γκολ με τον Απόλλωνα να είναι κυριάρχος, να πετυχαίνει τρία και την ΑΕΖ ένα με το σκορ να είναι στο 3-1. Μέχρι και το πρώτο μισάωρο ο Απόλλωνας με γκολ των Μάρκες και Πέρετζ πήρε προβάδισμα με δύο γκολ, με τον Ισραηλίτη να κάνει το 3-0 με το δεύτερο του προσωπικό γκολ πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ένα σουτ του Ταβάρες λίγο πριν τη λήξη κατέληξε στα δίκτυα μετά από λάθος εκτίμηση του Δημητρίου και διαμορφώθηκε το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας με τον Πέρετζ και τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έκανε το 4-1 με χατ τρικ του Ισραηλινού, ενώ στο 75΄πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Αρτεάν που μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Ισραηλίτη. Παρά τις όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να κερδίζει με 5-1.

 

Κίτρινες: Παστελλής, Χρίστου / Εκπολό, Ντανίλο

ΑΕΖ: Στυλιανού, Παστελλής, Χριστοφή, Σάντος(69΄ Χαραλάμπους), Ματόνγκο(46΄Αντωνίου Χ.), Ελευθερίου, Σιφνέος, Χρίστου(59΄Κυριάκου), Σαμπό, Ταβάρες(82΄Ρουμπίν), Ιωσηφίδης(70΄Στεφανή)

Στον πάγκο: Θεοφάνους, Αντωνίου, Χαραλάμπους, Ντιομαντέ, Αντωνιάδης, Ρουμπίν, Κυριάκου, Στεφανή

Απόλλων: Δημητρίου, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πέρετζ(61΄Αρτεάν), Μαλεκκίδης, Σαγκάλ(73΄Ποντικός), Ντανίλο(74΄Κοστάκε), Χάμπος(61΄Μπακένγκα), Νταρίκουα, Φιλιώτης, Μάρκες(82΄Σοφοκλέους)

Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Λοΐζου, Σιέλβικ, Ποντικός, Αρτεάν, Κοστάκε, Κλέιν, Σοφοκλέους, Μπακένγκα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy