Ο Κίρζης εξήγησε του λόγους διαζυγίου με Ζόρνιγκερ

Οι τοποθετήσεις Νίκου Κίρζης για το διαζύγιο με τον Γερμανό τεχνικό

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα σε σημερινές (11/8) ραδιοφωνικές του δηλώσεις εξήγησε τους λόγους που έφεραν την λύση της συνεργασίας με τον Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ.

Τι ανάφερε:

“Θέλω δημόσια να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ για το Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε πέρσι.

Για το διαζύγιο με Ζόρνιγκερ:

Με τον Γερμανό τεχνικό υπήρχαν κάποια θέματα από την περσινή χρονιά, όταν η ομάδα έμεινε αρκετό χρονικό διάστημα μακριά από την νίκη. Αυτά δεν διορθώθηκαν. Όλοι πιστεύαμε ότι θα χτίζαμε πάνω στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Αυτό δεν έγινε. Οι σχέσεις του προπονητή με όλους στο Κολόσσι δεν ήταν οι καλύτερες.

Στο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα φανήκαμε ανέτοιμοι στο πιό ιστορικό παιχνίδι της ομάδας. Αυτό μας ενόχλησε. Πήγαμε απροετοίμαστοι. Δεν μπορώ να δεχτώ, όχι σαν πρόεδρος, αλλά ως οπαδός του Απόλλωνα, ότι δεν είχαμε τύχη απέναντι στην Μακάμπι και δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε τα παιχνίδια. Ούτε ότι το ποδόσφαιρο μας είναι είναι αρκετά χρόνια πίσω. Με το Ζόρνιγκερ υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας. Ο ίδιος πιστεύε και το δήλωσε ότι δεν μπορούσαμε να περάσουμε το εμπόδιο των Ισραηλινών. Δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Διαφωνώ κάθετα με όλα αυτά.

Τον σεβόμαστε, μαζί κερδίσαμε το Πρωτάθλημα. Όμως θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Οι σχέσεις με όλους στο Κολόσσι δεν ήταν οι καλύτερες με τον Γερμανό. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.

Για τον υπήρξε θέμα Ζόρνιγκερ – Ρομπέρζ:

Δεν θέλω να σχολιάσω για το αν ζήτησε ο Ζόρνιγκερ να μην ανανέωσει η ομάδα την συνεργασία της με τον Ρομπέρζ.

Για το προγραμματισμό:

Ξεκινήσαμε ως Πρωταθλητές την νέα χρονιά. Έχουμε καλά στελεχωμένη ομάδα πιστεύω. Ο Ζόρνιγκερ δεν ήθελε πολλές αλλαγές. Ζήτησε ελάχιστες πινελιές.

Η αλήθεια είναι ότι απόρριψε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ένας από αυτούς αγωνίζεται στη Κύπρο. Στην ομάδα δεν έρχεται ποδοσφαιριστής χωρίς την έγκριση του εκάστοτε προπονητή. Ο Πέτρος Κονναφής εισηγείται ποδοσφαιριστές και ο προπονητής αποφασίζει αν θα πει το ναι η το όχι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy