Απόλλων: Έρχονται σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα

Η βαριά ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, δεν περνάει απαρατήρητη στους Πρωταθλητές. Έρχονται εξελίξεις που αγγίζουν άπαντες

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Απόλλωνα και αυτό είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ όλους στο “γαλάζιο” στρατόπεδο.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ παρουσίασε μια εντελώς ανέτοιμη ομάδα για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Αυτό είναι η αλήθεια προβλημάτισε πολύ τους ανθρώπους των “γαλάζιων “. Ο Απόλλωνας δεν μπορεί να αποδώσει τα προσδοκούμενα εντός αγωνιστικού χώρου κι αυτό φάνηκε στο Sammy Ofer Stadium.

Στα τελευταία χρονικά 18 παιχνίδια, Πρωταθλήματος, Κυπέλου, φιλικά προετοιμασίας και Ευρωπαϊκά, έχει απολογισμό 2 μόνο νίκες. Ο απολογισμός αυτός από μόνος του λέει πολλά. Υπάρχει έντονος προβληματισμός, αλλά και χρόνος για διορθωτικές κινήσεις.

Οι εξελίξεις που έρχονται αναμένεται να αγγίξουν άπαντες στο Κολόσσι. Ενώ όπως πληροφορούμαστε η διοίκηση της ομάδας άναψε το “πράσινο” φως για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Τα τελευταία 18 παιχνίδια του Απόλλωνα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy