Μιλέγκο Σπόλιαριτς: “Όσο καλά και αν έπαιζε ο Απόλλωνας η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη – Δεν ήταν έτοιμος στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο”.

Σημερινές(4/8) ραδιοφωνικές δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα

Για τη βαριά ήττα του Απόλλωνα με 4-0, μίλησε σήμερα(4/8) στον Super Sport FM 104 και στην εκπομπή «Επι Παντός Αθλητικού» ο παλαιός άσος του Απόλλωνα, Μιλέγκο Σπόλιαριτς.

Τι ανέφερε:

“Είναι βαρύ το 4-0 αλλά έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο Απόλλωνας έπαιζε και με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Η Μακάμπι ήταν μια ομάδα που τα είχε όλα, ήξερε πώς να παίξει άμυνα και γενικότερα πώς να αναπτυχτεί στις άλλες γραμμές του γηπέδου. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διάφορα με έξυπνες κινήσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Ακόμα και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών και υποστήριξε την ομάδα πάντοτε μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα είναι και κουμπάρος μου και ο ίδιος μου έλεγε για την Μακάμπι ότι είναι πολύ καλή ομάδα και ότι θα δυσκολέψει τον Απόλλωνα και με αυτό το 4-0 επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα των Ισραηλινών.

Ο Απόλλωνας έχει παίκτες και δεν πήρε τυχαία πρωτάθλημα. Με στενοχωρεί όσα διαβάζω για τους παίκτες. Απλά η Μακάμπι ήταν σε άλλο επίπεδο. Όσο καλά και αν έπαιζε ο Απόλλωνας η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη. Θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα αυτή την ήττα και να βρουν τους λόγους και να εμφανιστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Δεν ήταν τόσο κακός ο Απόλλωνας στο πρώτο χρονικό διάστημα. Ο Απόλλωνας έχει πρόβλημα όταν κερδίζει μπάλα και σε αυτό το σημείο κινδύνευε και όχι όταν δεν είχε την μπάλα. Επίσης δεν ήταν έτοιμος στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy