Μιχαηλίδης: “Θα προτιμούσα να είναι 13,000 όπως ήταν στην αρχή. Είναι όμως το πιο άνετο γήπεδο που έχω πάει στη ζωή μου”

Σημερινές(4/8) ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ για το νέο γήπεδο της Λεμεσού

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης έκανε σήμερα(4/8) ραδιοφωνικές δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM για το νέο γήπεδο Λεμεσού.

Τι ανέφερε:

“Για τις 5 Οκτωβρίου μας έδωσε ο εργολάβος ημερομηνία, ότι το παραδίδει. Θεωρώ ότι εντός Οκτωβρίου θα είμαστε έτοιμοι για παράδοση. Ο χλοοτάπητας πάει πάρα πολύ καλά, τέλη Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι εντάξει. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, γιατί δεχθήκαμε πολύ ξύλο για αυτό το θέμα.

Το οδικό δίκτυο κανονικά. Δεκέμβριο θα είναι έτοιμη η πρώτη φάση. Θα είναι τρεις φάσεις που θα γίνουν, γιατί θα εξυπηρετεί εφτά κοινότητες. Θα χρησιμοποιείται μέρος του οδικού δικτύου, με μικρή ίσως ταλαιπωρία. Ελπίζω να πάμε καλά».

Aν υπάρχει θέμα να αυξηθούν οι θέσεις του γηπέδου: “Όχι, δεν ξέρω αν υπάρξει κάποια νέα τεχνολογία που θα το κάνει. Και εγώ θα προτιμούσα να είναι 13,000 όπως ήταν στην αρχή. Είναι όμως το πιο άνετο γήπεδο που έχω πάει στη ζωή μου. Θα προτιμούσα αντί 10,700 να ήταν 12, 700, όμως δεν μπορείς να έχεις τα πράγματα όπως τα θέλεις”.

Αν έχει τακτοποιηθεί το θέμα με το ενοίκιο: ‘Όχι ακόμη αλλά είμαστε προς το τέλος”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy