Ζόρνιγκερ: “Κανένας δεν ήταν στην μέρα του. Ούτε και οι παίκτες, ούτε και εμείς που ήμασταν έξω – Πρώτη φορά είδα την ομάδα έτσι”

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα μετά την ήττα με 4-0 στον σημερινό(3/8) αγώνα κόντρα στη Μακάμπι

Μετά την ήττα με -0 από τη Μακάμπι Χάιφα για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ ανέφερε στη διάσκεψη Τύπου.

Τι ανέφερε:

“Ήταν μία πολύ άσχημη βραδιά για όλους μας. Πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα και να δούμε τον επαναληπτικό. Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο χωρίς την μπάλα, γι΄αυτό προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο όταν ο αντίπαλος μας πίεζε για 94 λεπτά».

Για το αν θεωρεί ότι ήταν θέμα ποιότητας ή ετοιμότητας, και το ότι προσπάθησε να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι (τακτική κλπ.): “Όλα αυτά μαζί έπαιξαν ρόλο… Ήταν καλύτεροι από εμάς, έκαναν καλύτερη ανάλυση. Δεν καταφέραμε σε καμιά στιγμή να κυριαρχήσουμε και το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εμφάνιση μας. Κανένας δεν ήταν στην μέρα του. Ούτε και οι παίκτες, ούτε και εμείς που ήμασταν έξω. Η δουλειά μου είναι να προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα την ώρα του αγώνα”.

Για το ότι οι οπαδοί περίμεναν αρκετά χρόνια να δουν την ομάδα στο Champions League και το αποτέλεσμα τους απογοήτευσε: “Συμμερίζομαι τα συναισθήματα των οπαδών. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι”.

Για το ότι δεν υπήρχε διάθεση: “Πρώτη φορά είδα την ομάδα έτσι. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο”.

Για την επόμενη μέρα και το αν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αν είδε κάποιες αδυναμίες: “Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αναλύσουμε το παιχνίδι, να δούμε τα λάθη μας και να μιλήσουμε με τους παίκτες. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε στο μεταγραφικό σχεδιασμό ήταν αν κρατήσουμε τον κορμό και να κάνουμε προσθέσεις σε συγκεκριμένες θέσεις για να μας δώσουν βάθος στο ρόστερ. Δεν θα αλλάξουμε το μεταγραφικό σχεδιασμό μετά από ένα αποτυχημένο παιχνίδι. Εκτός από τον επαναληπτικό έχουμε και το Σούπερ Καπ. Μετά θα επικεντρωθούμε στην όποια διοργάνωση”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy