Πρόγραμμα προπονήσεων και δημοσιογραφικών διασκέψεων στο Ισραήλ

Οι Πρωταθλητές ενημέρωσαν για το πρόγραμμα προπονήσεων και δημοσιογραφικών διασκέψεων του εκτός έδρας αγώνα για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League με αντίπαλο τη Maccabi Haifa ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (03/08 – 20:00) στο Sammy Ofer Stadium.

Η ενημέρωση:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει το πρόγραμμα προπονήσεων και δημοσιογραφικών διασκέψεων του εκτός έδρας αγώνα για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League με αντίπαλο τη Maccabi Haifa ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (03/08 – 20:00) στο Sammy Ofer Stadium.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Τσόρνιγκερ θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στο χώρο συνεντεύξεων του Sammy Ofer Stadium την Τρίτη (02/08 – 19:30) και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον αγώνα της Τετάρτης.

Στις 17:45 ο τεχνικός της Maccabi κ. Barak Bakhar θα μιλήσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε στην ίδια αίθουσα και στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των γηπεδούχων.

Οι προπονήσεις των δυο ομάδων θα είναι ανοιχτές για τα Μ.Μ.Ε για 15 λεπτά.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy