LIVE η συνέντευξη Τύπου του Ζόρνιγκερ(video)

Στο πάνελ και ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(3/8) αγώνα κόντρα στη Μακάμπι, ο προπονητής του Απόλλωνα, Aλεξάντερ Ζόρνιγκερ. Μαζί του ήταν και ο αρχηγός της ομάδας Χάμπος Κυριάκου.

Παρακολουθείστε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου:

Ζόρνιγκερ: “Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και στοχεύουμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό(3/8) αγώνα με τη Μακάμπι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προκριθούμε. Έχει πλεονέκτημα η Μακάμπι επειδή έχει παιχνίδια στα πόδια της και αναφέρομαι σε επίσημα παιχνίδια. Είναι 50-50 οι πιθανότητες.

Δεν με φοβίζει κάτι. Είδαμε την αντίπαλο. Υψηλού επιπέδου ομάδα. Έχει δυνατό κέντρο και από εκεί χτίζει το παιχνίδι της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε δύσκολα. Θέλουμε να αφήσουμε ανοικτή την υπόθεση πρόκριση”.

Χάμπος Κυριάκου:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Δεν θα φοβηθούμε. Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι στην Κύπρο και να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. “Oλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν σε καυτές έδρες. Εμείς θέλουμε να βάλουμε δύσκολα στον κόσμο της Μακάμπι με την απόδοση μας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy