Μπαράκ Μπαχάρ: “Δεν ήμασταν αουτσάιντερ κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν είμαστε φαβορί κόντρα στον Απόλλωνα”

Δηλώσεις του προπονητή της Μακάμπι Χάιφα ενόψει του αυριανού(3/8) αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα

Τη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ ενόψει του αυριανού(3/8) αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Αφού ανέφερε αρχικά για την ομάδα του, στη συνέχεια μίλησε για τον Απόλλωνα και τις πιθανότητες ότι είναι μοιρασμένες για πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στους αγώνες με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Μίλησε για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, αναφέροντας για τον Ατζίλι, προφανώς όλοι μετανιώνουμε για αυτό που συνέβη, στα δύο μου χρόνια εδώ είδα έναν υποδειγματικό παίκτη, που δίνει τα πάντα στην προπόνηση, συνεισφέρει στην ομάδα και κάνει τα πάντα. Ήξερε ότι έκανε λάθος και θέλει να εξιλεωθεί. Τον στηρίζουμε και πιστεύουμε σε αυτόν”. Για τον Αμπού Φανί, είχα μια συνομιλία με τον Αμπού Φανί, κατάλαβε ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν καλή. Κατάλαβε το λάθος του. Παρασύρθηκε από τα συναισθήματα του. Το λύσαμε μεταξύ μας.”

Για τον Πλάνιτς, ανέφερε ότι “τίποτα δεν έχει αλλάξει από το παιχνίδι στον Πειραιά, είναι ο παίκτης μας. Είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας”, ενώ για τον επιθετικό του τον Πιερρότ ανέφερε ότι, όταν τον φέραμε, θέλαμε να είναι ένας σημαντικός παίκτης που θα επηρεάσει το παιχνίδι και το έκανε. Όπως δέχθηκε κριτική μετά από δύο παιχνίδια και τον πιστέψαμε, έτσι και τώρα θα του δώσουμε χρόνο. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά”.

Για τον αυριανό(3/8) αγώνα και τον Απόλλωνα είπε ότι, “δεν πετάμε στα σύννεφα. Καταλαβαίνουμε ότι μόλις ξεκινήσαμε, αν και είχαμε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Πρέπει να συνεχίσουμε στον σωστό δρόμο. Έχουμε έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο. Είπα πριν από το αγώνα με τον Ολυμπιακό πως οι πιθανότητες είναι 50-50, ακόμα και τώρα οι πιθανότητες είναι 50-50. Αυτή είναι μια ομάδα στο δικό μας επίπεδο και αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι η αντίδραση”.

Κλείνοντας ανέφερε, “δεν ήμασταν αουτσάιντερ κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν είμαστε φαβορί τώρα. Πρέπει να έρθουμε στο απόγειο της ετοιμότητας αν δεν είμαστε έτοιμοι, θα χάσουμε το παιχνίδι. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε αυτή τη συνάντηση. Το μειονέκτημα για αυτούς είναι ότι η ομάδα δεν έχει παίξει επίσημο αγώνα, αλλά πιστεύω ότι θα έρθουν προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Το γεγονός ότι δεν έπαιξαν επίσημο παιχνίδι μπορεί να είναι πλεονέκτημα για εμάς, αν έρθουμε όπως έχουμε συνηθίσει να ερχόμαστε στα παιχνίδια – τα πράγματα θα πάνε καλά”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy