Τσακώθηκαν, βρίστηκαν, αλλά τελικά τα βρήκαν…

Προπονητής και αθλητικός διευθυντής της Τορίνο πιάστηκαν στα χέρια μετά το φιλικό με Απόλλωνα αλλά στο τέλος όλα καλά

Ο καβγάς Ιβάν Τζούριτς με τον Νταβίντε Βανάτι μετά το φιλικό της Τορίνο με τον Απόλλωνα, έδωσε πολύ “τροφή” στα μέσα της Ιταλίας.

Παραθέτουμε ένα σημερινό(29/7) δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι αν και είχαν άσχημο καυγά, προπονητής και αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, τελικά αγκαλιάστηκαν, τα βρήκαν και κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Ο λόγος του τσακωμού η κωλυσιεργία όπως αναφέρεται για μεταγραφές, αφού έφυγαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τρομερό επεισόδιο μετά το φιλικό του Απόλλωνα

Το δημοσίευμα:

“Ένα σουρεαλιστικό σκηνικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αυστρία όπου η ομάδα του Τορίνο προπονείται για την καλοκαιρινή της περιοδεία. Ο Ιβάν Τζούριτς και ο αθλητικός του διευθυντής Νταβίντε Βανάτι τσακώθηκαν στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου.

Αφού η ομάδα είχε μόλις κερδίσει (1-0) σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον του Απόλλωνα Λεμεσού, ο προπονητής της Τορίνο, Ιβάν Τζούριτς και ο αθλητικός διευθυντής του, Νταβίντε Βαγκνάτι, ήρθαν σε σύγκρουση στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου τους στο Waidring, στην Αυστρία, όπου οι Πιεμόντε κάνουν το καλοκαιρινή περιοδεία.

Μια σκηνή που κινηματογραφήθηκε διακριτικά από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου η οποία διέρρευσε στα κοινωνικά δίκτυα και η οποία έκανε να κυλήσει πολύ μελάνι στον ιταλικό Τύπο.

«Μην υψώνεις τη φωνή σου μαζί μου, εγώ είμαι αυτός που φτιάχνει την ομάδα, σεβαστείτε αυτόν που σας υπερασπίζεται πάντα μπροστά σε αυτόν τον μαλάκα», φώναξε ο Davide Vagnati καθώς ο τεχνικός διευθυντής Marco Pellegri προσπαθούσε να χωρίσει τους δύο άντρες. «Φίλησέ μου τον κώλο» απάντησε στη συνέχεια ο Κροάτης προπονητής που θα επέκρινε τη χαμηλή δραστηριότητα του συλλόγου κατά τη διάρκεια αυτής της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Εάν δεν κατονομαστεί ρητά η ταυτότητα του ατόμου που προσέβαλε το DS της Granata, ο Πρόεδρος Urbano Cairo φαίνεται να στοχοποιείται. Οι δύο άνδρες περνούν εδώ και αρκετούς μήνες ένα συγκρουσιακό επεισόδιο.

«Υπήρξε μια συζήτηση, δεν ήταν όμορφο να το δεις, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν όταν δύο άνθρωποι είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να κάνουν τα πράγματα καλά. Ο προπονητής δικαίως θέλει παίκτες το συντομότερο δυνατό, ο σύλλογος και εγώ κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε μια δύσκολη κατάσταση στην αγορά. Θα φέρουμε τον Τζούριτς τους παίκτες που χρειάζεται. Όταν τελείωσε ο καβγάς, αγκαλιαστήκαμε και είπαμε ο ένας στον άλλο τι να κάνουμε. Είμαστε αληθινοί άνθρωποι που το λέμε όπως είναι. Είναι επίσης μέσα από αυτές τις συζητήσεις και τις διαμάχες που μπορούμε να επιστρέψουμε στο να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα είναι ένα σημείο εκκίνησης. Ο Davide Vagnati είπε στα μικρόφωνα του Sky Sport το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι εντάσεις φαίνεται να εντείνονται από τον Ιούλιο στο Τορίνο καθώς η ομάδα βιώνει μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο με την αποχώρηση πολλών τιτουλικών στελεχών (Andrea Belotti, Bremer, Josip Brekalo, Dennis Praet, Rolando Mandrogra, Marko Pjaca κ.λπ.) που δεν έχουν αντικατασταθεί ακόμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy