Χωρίς Άλισον κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ

Δίχως τον βασικό της τερματοφύλακα, Άλισον, θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον τελικό του Community Shield κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον τελικό του Community Shield κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο (30/7).

Όπως γνωστοποίησε ο Γιούργκεν Κλοπ, οι «κόκκινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον βασικό τερματοφύλακα Άλισον, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

«Ο Άλισον προπονήθηκε σήμερα περισσότερο από χθες, οπότε σίγουρα θα είναι διαθέσιμος για τη Φούλαμ (σ.σ. για την πρεμιέρα της Premier League) αλλά όχι για το Σαββατοκύριακο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τεθεί εκτός δράσης και ο εφεδρικός γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Κέλεχερ, κάτι που σημαίνει ότι την εστία των «κόκκινων» θα υπερασπιστεί ο τρίτος τη τάξει τερματοφύλακας, Αντριάν.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy