Σπιλέφσκι: “Ήρθαμε για να κερδίσουμε, περιμένω τη Νέφτσι καλύτερη”

Δηλώσεις Σπιλέφσκι - Ντελμίρο

Η διάσκεψη Τύπου Αλεξέι Σπιλέφσκι ενόψει του αυριανού (28/7) επαναληπτικού αγώνα απέναντι στη Νέφτσι Μπακού.

Στο πάνελ μαζί με τον Λευκορώσο τεχνικό και ο αρχηγός της ομάδας, Ντελμίρο.

Δηλώσεις Σπιλέφσκι:

“Ήρθαμε εδώ για να δείξουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Κάθε αγώνας αρχίζει απ’ το μηδέν. Περιμένουμε τη Νέφτσι να είναι καλύτερη μπροστά στον κοινό της. Δεν ήρθαμε εδώ για να αμυνθούμε και να κρατήσουμε το 2-0. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος”.

Για την απουσία του Σπόλιαριτς: “Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις πάντα plan b. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός που θα παίξει θα πάει το ίδιο καλά. Έχουμε μια γεμάτη ομάδα”.

Για την εικόνα της Νέφτσι στο πρώτο παιχνίδι: “Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για το παιχνίδι του αντίπαλου, δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου. Δουλειά μου είναι να μιλάω για την ομάδα μου”.

Για το αν σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι, σε ενδεχόμενη πρόκριση: “Όχι δεν το σκέφτομαι καθόλου. Έχω περάσει πολλά στο ποδόσφαιρο και ξέρω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι”.

Για τον κόσμο του Άρη και την περηφάνια που αισθάνεται: “Μπορώ να το φανταστώ. Το έχω ζησει. Βλέπω κόσμο και μου λέει ποσό περήφανος είναι. Γνώρισα και έναν φίλο του Άρη που είχε πρόβλημα υγείας και ήταν πάντα εκεί. Πάντα πρέπει να παίζουμε για τη νίκη”.

Για το ενδεχόμενο να πάει το παιχνίδι στην παράταση: “Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το ματς στα 90 λεπτά. Είμαστε έτοιμοι και για παράταση όμως από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αν πάμε στα πέναλτι ξέρουμε ποιοι θα τα εκτελέσουν. Θέλουμε όμως να το τελειώσουμε από τα 90 λεπτά”.

Δηλώσεις Ντελμίρο:

“Ήρθαμε για να τελειώσουμε την δουλειά. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, η Νέφτσι παίζει στην έδρα της αλλά ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και ανυπομονούμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy