Πλουτής: “Χαιρόμαστε που θα έχουμε μαζί μας τον Μιραλάς – Άλλες δύο συμφωνίες με ποδοσφαιριστές”

Σημερινές(25/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΛ

Στον Super Sport FM 104 στην εκπομπή «Επί παντός αθλητικού» μίλησε σήμερα(25/7) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για τον Μιραλάς: «Πολύ σημαντική μετάγραφη, χαιρόμαστε που θα τον έχουμε μαζί μας. Θα προσδώσει την ποιότητα που θέλουμε στην ομάδα. Ήμασταν σε επαφή μαζί του εδώ και τρεις βδομάδες για να τον πείσουμε να έρθει στο κυπριακό πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο να φέρεις τέτοιους παίκτες στο νησί μας. Θα έρθει και θα ενταχθεί στη διάθεση του Σίλας για σκληρή δουλειά όπως οι υπόλοιποι. Από την αρχή του καλοκαιριού είπαμε ότι η ΑΕΛ φέτος θα είναι διαφορετική. Θέλουμε η ομάδα να γυρίσει σελίδα και να είναι δυνατή. Τις λέξεις όπως “υπερβάσεις” τις βγάζουμε από το δικό μας λεξιλόγιο. Ο πρόεδρος μέσα στο πλαίσιο που τέθηκε, θα κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τον Χόρχε Σίλας. Θέλουμε παίκτες με προσωπικότητα, να καθοδηγούν τους υπόλοιπους. Ο Μιραλάς μίλησε με τον προπονητή μας πάρα πολλές φορές και δεν νομίζω να έχει τεθεί θέμα σε όποιανδήποτε ομάδα αγωνίστηκε»

Για τον Μέγερι: «Ρωτήθηκα πολλές φορές και είχα πει ότι είναι στα πλάνα μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι ήρθε μια πρόταση από την πατρίδα του, μπορεί να θέλει να είναι κοντά εκεί. Υπάρχει μια προγραμματισμένη συνάντηση το απόγευμα, χωρίς να θεωρούμε κάτι δεδομένο. Θα ξεκαθαρίσει το θέμα σε πολύ καλό κλίμα για το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Σε περίπτωση που φύγει ο Μέγιερι θα πάμε για καλό τερματοφύλακα, ανεξάρτητα αν θα είναι του καταλόγου Α’ ή Β’. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι όλοι οι παίκτες του καταλόγου Β’ δεν είναι για να γεμίσουν το ρόστερ, δεν σημαίνει ότι κάποιος του καταλόγου Β’ δεν έχει θέση στην αρχική ενδεκάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Θα γίνουν σίγουρα άλλες 4-5 κινήσεις, όμως σε μια μετεγγραφική περίοδο ποτέ δεν μπορείς να είσαι ακριβής. Υπάρχουν συμφωνίες με δύο ποδοσφαιριστές και τους αναμένουμε στην Κύπρο για να τους ανακοινώσουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy