Έδωσαν το ΟΚ στον Ρώσο επενδυτή…

Απομένουν τα τυπικά και οι επίσημες υπογραφές

Εξελίξεις προκύπτουν σχετικά με τον νέο επενδυτή, από Ρωσία μεριά, για την ομάδα του ΕΝΥ.

Το Δ.Σ του συλλόγου του ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα αλλά και φίλοι της ομάδας είχαν ψες(18/7) συνάντηση και έδωσαν το οκ στον νέο επενδυτή. Στη Γενική συνέλευση που έγινε συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα και οι παρευρισκόμενοι, έδωσαν τη δικαιοδοσία να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, έτσι ώστε η ομάδα να περάσει στα χέρια του νέου επενδυτή βάζοντας τις δικές τους δικλείδες.

Το θέμα λοιπόν προχώρησε αρκετά και αυτό που απομένει είναι ο νέος επενδυτής σε συνάντηση που θα γίνει άμεσα μέσα στην εβδομάδα, να πει το οκ και να υπογραφούν τα συμβόλαια. Ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα καθώς ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει η ομάδα πλέον να στελεχωθεί για να μπορέσει να ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Η ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώνει για τις όποιες άλλες εξελίξεις προκύψουν, ενώ σε μια άλλη λεπτομέρεια η ομάδα θα παραμείνει με έδρα τη Λεμεσό, ενώ στο νέο όνομα που θα αποκτήσει η ομάδα θα περιλαμβάνεται το όνομα του Δήμου, Ύψωνας.

Διαβάστε επίσης: Κι άλλος επενδυτής στη Λεμεσό…

Αλλάζει εποχή ο ΕΝΥ – Ρώσος επενδυτής αναλαμβάνει την ομάδα

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy