Αλλάζει εποχή ο ΕΝΥ – Ρώσος επενδυτής αναλαμβάνει την ομάδα

Όλα έχουν συμφωνηθεί και έχουν πάρει το δρόμος τους...

Σε συνέχεια του χθεσινού μας ρεπορτάζ, Κι άλλος επενδυτής στη Λεμεσό… και κρατώντας την υπόσχεση μας να σας κρατάμε ενήμερους για ότι νεότερο προκύψει, μαζέψαμε και άλλα στοιχεία και σας τα παραθέτουμε.

Ο νέος επενδυτής λοιπόν είναι πολύ κοντά στο deal ΕΝΥ Ύψωνα την οποία και αναλαμβάνει. Η ομάδα θυμίζουμε ότι κέρδισε την άνοδο της την περσινή χρονιά στη Β΄ κατηγορία, ενώ αναδείχθηκε και Κυπελλούχος Κύπρου Μικρών κατηγοριών. Η συμφωνία έκλεισε απομένουν οι επίσημες υπογραφές σε συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα οι νεότερες μας πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά θα παραμείνουν 4 με 5 ποδοσφαιριστές ενώ ο Ρώσος επενδυτής θα φέρει δικούς του ποδοσφαιριστές, αλλά θα αποκτήσει και δανεικούς από Πάφο και Άρη καθώς έχει καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες των ομάδων.

Ο ΕΝΥ πλέον αλλάζει εποχή, αφού όλα έχουν συμφωνηθεί, ενώ στα μελλοντικά σχέδια του μεγαλοεπενδυτή εκτός από την άνοδο τη φετινή χρονιά στα “σαλόνια” της Α΄ κατηγορίας, όπως μάθαμε είναι και ιδιόκτητη έδρα για την ομάδα αλλά ακόμα και αλλαγή στο όνομα.

Για οτιδήποτε νεότερο εδώ θα είμαστε να σας ενημερώνουμε…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy