Άρης: Τα προφίλ των Ζίρα και Μακάμπι Τελ Αβίβ στον 3ο προκριματικό του Conference League

Ο Άρης θα βρει απέναντί του δύο δύσκολους αντιπάλους, τη Ζίρα ή τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Το SPORT24 παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους δύο αντιπάλους.

Δύσκολη ως αναμενόταν είναι η κλήρωση του Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, από τη στιγμή που οι “κίτρινοι” βρίσκονταν στο γκρουπ των ανίσχυρων. Απέναντί τους θα βρουν τη Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν ή τη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ και θα βουτήξουν από νωρίς στα βαθιά, ύστερα από τη μονομαχία με την Γκόμελ.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί εκτός έδρας την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ο δεύτερος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τους “κίτρινους” να μπαίνουν σε κλήρωση για τα playoffs από την 1η Αυγούστου, πάντα με δεδομένο ότι θα αποκλείσουν τους Λευκορώσους.

Το προφίλ της Ζίρα

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν πέρυσι δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την Γκαράμπαγ και τελικά έδωσε μάχη για τη 2η θέση, την οποία κατέλαβε η Νέφτσι με τρεις βαθμούς παραπάνω. Παράλληλα, έφτασε στον τελικό του κυπέλλου, όπου ηττήθηκε στα πέναλτι από την Γκαράμπαγ.

 

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy