Μαθαίνουν το ύψος του ενοικίου για το νέο γήπεδο της Λεμεσού

ΑΕΛ, Απόλλων και Άρης θα γνωρίζουν το ύψος του ενοικίου στο νέο γήπεδο της Λεμεσού στη συνάντηση ΚΟΑ και ελεγκτικού οίκου

Οι εξελίξεις για το θέμα της διαχείρισης στο νέο γήπεδο της Λεμεσού προχωρούν, αν και με μεγάλη καθυστέρηση, έτσι ώστε μετά το πέρας των εργασιών τόσο στο χώρο του γηπέδου αλλά και στο οδικό δίκτυο να μπορέσει να λειτουργήσει ομαλά.

Αν και δεν υπογράφηκε ακόμα η σύμβαση διαχείρισης μεταξύ του ΚΟΑ και της εταιρείας που συστάθηκε από τις τρεις ομάδες της Λεμεσού, “Triple AAA Stadium Limassol Ltd”, όπως μάθαμε την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ραντεβού μεταξύ ΚΟΑ και του ανεξάρτητου Ελεγκτικού Οίκου, που έχει αναλάβει να ετοιμάσει εμπεριστατωμένη μελέτη και να την παραδώσει στον ΚΟΑ, για το ενοίκιο που θα πληρώνουν οι ομάδες της Λεμεσού στον Οργανισμό, για την παραχώρηση του νέου γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Αχ αυτή η διαχείριση του γηπέδου… γιατί αργεί άραγε;

Γήπεδο Λεμεσού Σάββατο 16/7 – Πιο πράσινο από ποτέ(pics)

Στη συνάντηση που θα γίνει ίσως παρευρεθεί και αντιπροσωπεία της “Triple AAA Stadium Limassol Ltd”, η οποία βρίσκεται σε εγρήγορση έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο θέμα έτσι ώστε να τρέξουν τα υπόλοιπα θέματα που έχουν δρομολογηθεί, όπως η ονοματοδοσία του γηπέδου, η κατακύρωση των προσφορών στις εταιρείες που θα αναλάβουν εστιατόρια και κυλικεία, τους διαφημιστές και όλα τα λειτουργικά θέμα που αφορούν το νέο γήπεδο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy