ΑΕΛ: “100 διαρκείας δώρο τώρα που θα παίζουμε με έξι παίκτες”

Επίσημη ανακοίνωση από την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Καλαθοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, αναφερόμενο στην επιστροφή των οργανωμένων φίλων της ομάδας στους οποίους δίνει και δώρο.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ χαιρετίζει την απόφαση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και των οργανωμένων οπαδών μας να επιστρέψουν ξανά εκεί που τους αρμόζει ,εκεί όπου γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Η Βασίλισσα της κυπριακής καλαθόσφαιρας ισχυροποιείται και αντεπιτίθεται με την επιστροφή των παθιασμένων και μοναδικών οπαδών της.
Η προσπάθεια να επαναφέρουμε την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ σε πρωταγωνιστικούς στόχους παίρνει άλλη διάσταση πλέον αφού θα έχουμε στο πλευρό μας τον σημαντικότερο πρωταγωνιστή της 55χρονης ιστορικής πορείας που έγραψε η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη καλαθοσφαιρική ομάδα στο νησί.
Με την έντονη και μαζική στήριξη του κόσμου μας και του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα οδηγήσουμε την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ στην νέα εποχή. Φέτος, ας γεμίσουμε ασφυκτικά το Νίκος Σολομωνίδης όπως αλλοτινές εποχές και να σπρώξουμε την Βασίλισσα προς νέες επιτυχίες.
Ως ένδειξη εκτίμησης προς τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ το Δ.Σ της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ αποφάσισε όπως παραχωρήσει δωρεάν 100 εισιτήρια διάρκειας Lion προς στους οργανωμένους οπαδούς μας . Τώρα που θα παίζουμε με έξι παίχτες μπορούμε να αρχίσουμε την μεγάλη αντεπίθεση διαρκείας για νέες διακρίσεις και επιτυχίες !
Σας περιμένουμε στα πέταλα του Ν.Σολομωνίδης…»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy