Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Γιόβιτς η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα απέκτησε τον Λούκα Γιόβιτς και μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή, με τον Σέρβο να αποχωρεί μετά από μια τριετία από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε η Φιορεντίνα, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική της γραμμή. Οι «βιόλα» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τρία χρόνια.

Μάλιστα, η Ρεάλ θέλοντας να αποχωριστεί το βαρύ συμβόλαιο του Σέρβου στράικερ, αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο για να πάει στη Φιορεντίνα. Παρόλα αυτά, το συμβόλαιό του θα πληρώνεται κατά το ήμισυ από τους δύο συλλόγους, ενώ οι «μερέγχες» φαίνεται πως διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Γιόβιτς είχε κοστίσει 63 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ ώστε να τον αγοράσει από την Άιντραχτ αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ στους Μαδριλένους, ενώ νωρίτερα είχε περάσει και από Μπενφίκα, Απόλλωνα Λεμεσού και Ερυθρό Αστέρα. Παράλληλα, είναι διεθνής 26 φορές με τη Σερβία, έχοντας σκοράρει 9 τέρματα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy