Τόνι: “Έρχονται μεταγραφικές εκπλήξεις – Κατάλληλος ο Ούχριν για το πρότζεκτ”

Δηλώσεις Τόνι Αντωνίου

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας μίλησε σήμερα (4/7) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα τα θέματα της ομάδας.

Ο Τόνι τοποθετήθηκε για τις μεταγραφές, το μπάτζετ, τους στόχους τις ομάδας, το προπονητή και την για την νέα εποχή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τη νέα εποχή στην Καρμιώτισσα: “Υπάρχει ένα καινούριος επενδυτής, καινούριοι στόχοι. Μου ζήτησε ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβω την οργάνωση της ομάδας. Έχει γίνει μια αρκετά καλή δουλειά τον τελευταίο μήνα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει ανεβάσει επίπεδο. Έχουμε μια αρκετά καλή οργάνωση, το προπονητικό μας είναι σε άριστη κατάσταση, οι συνθήκες προπόνησης είναι τέλειες. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλά πράγματα”.

Για τον Ούχριν (νέος προπονητής): “Ήταν καθαρά μια δική μου επιλογή με τη σύμφωνο πάντα γνώμη του ιδιοκτήτη. Νομίζω ότι είναι ο πιο κατάλληλος προπονητής για να χτίσουμε την ομάδα μας. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να ξεκινήσουμε αυτό το πρότζεκτ”.

Αν είναι κοντά στα πέντε εκατομμύρια το μπάτζετ: “Ισχύει ναι”.

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: “Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την παραμονή. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε. Έχουμε ψηλούς στόχους και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε”.

Για Καλτσά και Χουσμπάουερ: “Είναι ένας έμπειρος παίκτης. Νομίζω ότι θα φέρει ένα συν στην ομάδα μας. Θέλω να τον δω να σκοράρει, θέλω να τον δω όπως ήταν στην Ανόρθωση. Επίσης ένας πολύ καλός και έμπειρος παίκτης που μπορεί να φέρει ποιότητα στην ομάδα”.

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: “Υπάρχουν άλλες τρεις μεταγραφές στα σκαριά. Τις επόμενες δυο μέρες θα σας κάνουμε νέες εκπλήξεις”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy