Αναμένονται κι άλλα “ΜΠΑΜ” για τους νεοφώτιστους!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός στην Καρμιώτισσα που πάει για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν

Την Τετάρτη(6/7) η ομάδα της Καρμιώτισσας αναχωρεί για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως ο προγραμματισμός ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Καλτσάς, Αβραάμ, Χούμποτσαν, Χουσμπάουερ, Άντριτς Νεοφύτου, Κουλιμπαλί, μια πλειάδα ξένων ποδοσφαιριστών, η καινούρια τριάδα των τερματοφυλάκων αλλά και οι παλιές “καραβανές” στην ομάδα με μπροστάρη τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Γιάννη Χατζηβασίλη θα συνθέσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας λοιπόν τα “κέφια” συνεχίζονται και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αρχές της επόμενης θα υπάρξουν άλλες τρεις μεγάλες προσθήκες, με τη μία πιθανόν να είναι ο Ζοάο Πέδρο. Ο προπονητής της ομάδας, μαζί με το επιτελείο του, έχουν πιάσει ήδη δουλειά και συνεχίζουν εντατικά. Πίσω τους ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας που κάνει τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη τη νέα αγωνιστική σεζόν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy