ΕΔΩ τα δημοσιογραφικά Θεωρεία στο Νέο Γήπεδο της Λεμεσού(pics)

Νέο αποκλειστικό - αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Lemesosinsports.com για το Νέο Γήπεδο της Λεμεσού

Το Lemesosinsports.com προχωρά με ακόμη ένα σημαντικό ρεπορτάζ που αφορά το γήπεδο της Λεμεσού.

ΕΔΩ όλα τα ρεπορτάζ για τις εξελίξεις του νέου γηπέδου

Συγκεκριμένα το σημερινό (1/7) ρεπορτάζ έχει να κάνει με το πως έχουν διαμορφωθεί τα δημοσιογραφικά θεωρεία στο νέο γήπεδο της Λεμεσού και σε ποίες θέσεις θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Προχωράμε λοιπόν στο “ψητό”. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία, για τους ρεπόρτερ των ομάδων θα βρίσκονται στη κερκίδα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Για τις ανάγκες του χώρου αυτού έχουν παραγγελθεί ειδικά τραπεζάκια που θα τοποθετηθούν στην Δυτική κερκίδα και δίπλα από τις VIP θέσεις.

ΕΔΩ που δείχνει το βέλος θα τοποθετηθούν τα τραπεζάκια για τους ρεπόρτερ των ομάδων

ΕΔΩ η φωτογραφία με τα τραπεζάκια που εξασφάλισε το Lemesosinsports.com

Ενώ τα Commentary media (Μέσα Σχολιασμού), όπως τα συνδρομητικά κανάλια και οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις θα φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένους κλειστούς χώρους, δίπλα και κάτω από τα VIP BOXES.

ΕΔΩ που δείχνει το βέλος

Η συγκεκριμένη διαμόρφωση των δημοσιογραφικών θεωριών γίνεται κατόπιν απαιτήσεων της UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πλέον οι συνθήκες εργασίας των ΜΜΕ στο Νέο γήπεδο της Λεμεσού, σε σχέση με αυτές που έχουν μάθει τόσα χρόνια στο Τσίρειο, θα είναι εντελώς διαφορετικές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy